Dues imatges de les plantes de marihuana a Arenys de Munt
Dues imatges de les plantes de marihuana a Arenys de Munt

2.000 plantes de marihuana amagades als boscos d'Arenys de Munt

Els Mossos i la Policia Local van desmantellar la plantació en una zona boscosa entre Arenys de Munt i Sant Iscle

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local d'Arenys de Munt, van desmantellar el passat 1 d'octubre una gran plantació de marihuana en una zona boscosa entre els municipis de Sant Iscle de Vallalta i Arenys de Munt, al Maresme. Hi ha un detingut per un presumpte delicte contra la salut pública. 

Els agents de la Policia Local d’Arenys de Munt van rebre l’avís que hi havia una plantació de marihuana en una finca situada entre els termes municipals d’Arenys de Munt i de Sant Iscle de Vallalta. Quan van comprovar aquestes sospites van localitzar, en mig d’una zona boscosa que l’ocultava, una parcel·la amb una gran quantitat de plantes de marihuana. La plantació disposava d’una caseta d’obra en què una persona feia tasques de vigilància.

Els agents van informar d’aquests fets a la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar què van organitzar un dispositiu amb l’objectiu de desmantellar la plantació. Va ser l’1 d’octubre, prop de les 8 del matí, quan un operatiu de Mossos i de policia local va entrar en la plantació. Era una finca oberta, que tenia un solar protegit pel bosc i que hi havia 1925 plantes de marihuana, que van ser intervingudes pels agents. Els agents van detenir al vigilant que vivia en la caseta de la mateixa parcel·la per un delicte de contra la salut pública.

El detingut, de 35 anys, veí de Barcelona de nacionalitat bosniana, va passar a disposició judicial el 2 d’octubre i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive