Torna la cultura, la platea de la Sala Cabanyes deixarà d'estar buida
Torna la cultura, la platea de la Sala Cabanyes deixarà d'estar buida

capgros.com

La Sala Cabanyes dona per finalitzada la temporada

L’epidèmia de coronavirus fa impossible portar a escena els tres muntatges que quedaven per acabar la temporada i ajorna fins al curs vinent les obres suspeses

La situació actual provocada per l’epidèmia de coronavirus obliga la Sala Cabanyes a acabar la temporada 2019/2020 i ajornar les tres obres que s’havien de representar aquesta primavera a Mataró.

És una decisió que no s'ha pres fins a l’últim moment ja que s'ha intentat trobar alguna alternativa perquè al darrere d’un espectacle (en aquest cas, tres espectacles) hi ha moltes hores i molt d’esforç de tots els que formem part de la gran família de la Sala Cabanyes.

Però la recomanació d’evitar grans concentracions de gent i la limitació de l’aforament en els actes culturals no ens permet tirar endavant amb la temporada en unes condicions que permetin garantir el mínim de qualitat exigible a la nostra entitat.

Reestructuració de la temporada 2020/2021

L’entitat, però, ja fa dies que prepara la reestructuració de la temporada vinent, evidentment, assumint que caldrà atendre’s a les indicacions sobre salut pública que facin les autoritats sanitàries.

Sabent que la propera serà una temporada que potser patirà diverses reestructuracions, l’objectiu és incloure-hi els espectacles que no s’han pogut completar aquest curs.

L’estat d’alarma va arribar el cap de setmana en què s’havien de fer la tercera i la quarta funció de “Pel davant i pel darrere”. El passat divendres dia 24 d'abril era la data prevista per a l’estrena d’”Un Déu Salvatge” a l’Espai Saleta. Finalment, per la Fira havien de començar les representacions de “Mary Poppins”.

A banda dels muntatges teatrals, el coronavirus també ha afectat l’activitat social de l’entitat i va obligar a suspendre la Festa del Teatre, prevista per al 28 de març. Aquesta decisió va en la decisió que han pres altres teatres de la comarca i també els grans teatres del país.

#Teatredesdecasa_Sala

Durant aquestes setmanes, malgrat la impossibilitat de continuar amb l’activitat teatral, Sala Cabanyes ha anat penjant alguns dels seus muntatges a la xarxa per tal que, qui ho vulgui, pugui reviure’ls o descobrir-los. Així també es pretén contribuir a mantenir viva la flama del teatre. "Si la gent no pot anar al teatre, portem-los el teatre a casa" diuen des de l’entitat, que van creure oportú posar el seu granet de sorra per ajudar a fer més suportable el tràngol. A dia d’avui, ja hi ha disponibles 21 obres de teatre, gràcies als enregistraments fets al llarg dels anys per Jordi Ribas.

A més, gràcies al conveni de col·laboració que la Sala té amb Mataró Audiovisual, cada cap de setmana algunes de les obres s’emeten a través de la ràdio i la televisió comarcals.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive