Rua Carnestoltes. Foto: R.Gallofré
Rua Carnestoltes. Foto: R.Gallofré

La Rua de Carnaval repetirà el recorregut que es va estrenar l’any passat

Sortirà des del Nou Parc Central, baixarà per La Riera i acabarà a la plaça de Santa Anna

La Rua és l’acte més multitudinari de la festa i repetirà el recorregut de l’any passat, tot afavorint la participació de les persones de mobilitat reduïda fent el recorregut de baixada. Sortirà des del Nou Parc Central, baixarà per La Riera i acabarà a la plaça de Santa Anna.

Dissabte 22, a partir de les 18h des del Nou Parc Central fins a la plaça Santa Anna, baixant per la Riera

Allà es farà el lliurament de premis a les millors comparses, que es distribuiran en dues categories: Comparses Grans (més de 10 persones) i Comparses Familiars (de 3 a 10 persones). Tot seguit, al mateix escenari, començarà el Ball de Carnestoltes que organitza l’Esplai Garbí. Les entitats i associacions participants en el concurs podran optar a aquests guardons: el premi a la millor comparsa dotat amb 500€, el segon premi, de 300€, i el premi especial del jurat, de 200€. El premi a la comparsa familiar està dotat amb 200€.

El jurat, nomenat per les comparses participants i la Direcció de Cultura, tindrà en compte aspectes com l’originalitat, el vestuari i la posada en escena. El Premi Especial del Jurat serà un reconeixement a l’esforç i el mèrit, relatiu a les capacitats i possibilitats del col·lectiu o entitat participant.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive