L'Any Nou Xinès a Mataró
L'Any Nou Xinès a Mataró

La Riera i el Parc Central acullen la celebració de l’Any Nou Xinès

Es farà una cercavila per la Riera fins arribar al Parc Central, on cap a les 12.30h es faran actuacions, els parlaments i el fi de festa

Per quart any consecutiu Mataró celebra l’inici de l’Any Nou Xinès amb una festa organitzada per l’Associació d’Espanya Qilu de la Indústria Cultural i Comercial a Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de l’Associació Catalana d’Empresaris Xinesos del Tèxtil i la Confecció i l’Escola de Kungfu i Cultura Xinesa.

Diumenge 2, a les 11.30h des de la plaça de l’Ajuntament

Diumenge a les 11.30h està prevista la concentració de les comparses i elements festius de la cultura xinesa a la plaça de l’Ajuntament. Des d’allà, cercavila per la Riera fins arribar al Parc Central, on cap a les 12.30h es faran actuacions, els parlaments i el fi de festa. Enguany és l’any de la Rata que representa el començament d’un nou cicle, un any per a nous propòsits.

L’any de la Rata
L’any de la Rata, el 3.417 del calendari xinés, és el primer del cicle de 12 animals. Per tant, l’any de la Rata representa el començament d’un nou cicle, un any de re-començaments i noves oportunitats.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive