cavalcada 2
cavalcada 2

capgros.com

Els Reis d’Orient arribaran a Mataró per mar

És la gran novetat de la propera Cavalcada, que compta amb Marc Abril com a nou director artístic i que incorporarà un nou personatge i una carrossa nova

Ses Majestats arribaran a Mataró per mar. Ho faran cap a les 12h del diumenge dia 5 al Port de Mataró, a bord del llaüt centenari Sant Ramon, tal i com solien fer els Missatgers Reials pels volts de Cap d’Any, i serà el moment perquè els petits de casa puguin estar a prop seu.

Diumenge 5, a partir de les 12h, arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient al Port de Mataró

És el canvi més importat per la Cavalcada dels Reis Mags a Mataró, coincidint amb la nova direcció artística de l’acte. Marc Abril substitueix Antoni Blanch en el càrrec i presenta un nou concepte d’esdeveniment que es deixarà notar sobretot el matí del dia 5. Abril ha generat un nou relat que unifica tot el cicle amb el temps com a fil conductor. Neix un nou personatge, en Tempus, el Controlador de Temps, que va fer la seva aparició a l’arribada dels Missatgers. En Tempus descobrirà el secret de la màgia dels Reis: com és que tenen temps de repartir regals per totes les cases en només una nit? Perquè en Tempus controla el temps, allarga els minuts i atura les hores.

Diumenge 5, a partir de les 17.30h des de la plaça Alfred Opiso, Cavalcada de Reis

Aquest personatge es desplaçarà a la Carrossa dels Rellotgers Reials, la nova carrossa que s’incorpora a la comitiva. Enguany també s’estrenaran nous elements i personatges i el vestuari de part de la Rua.

A les 17.30h del diumenge 5 començarà la Cavalcada d’enguany que canvia lleugerament el recorregut. Enlloc de sortir des de la plaça de Puerto Rico, com era tradició, ho farà des de la plaça d’Alfred Opiso i continuarà per la ronda d’Alfons X el Savi, la plaça d’Espanya, el Camí de la Geganta, la plaça de Granollers, la ronda de O’Donnell, la plaça de Manuel Serra i Xifra, el Camí del Mig, el carrer de Miquel Biada, la ronda Francesc Macià, el Camí Ral, la Rambla, la plaça de Santa Anna i la Riera fins a l’Ajuntament.

r cavalcada

Enguany no es farà la baixada dels Reis cap a la plaça de Santa Anna per explicar el conte com s’havia fet els darrers anys. Es repartiran 1.680 kg de caramels sense gluten, per tant aptes per a celíacs, al llarg de la rua i les carrosses pròpies de Ses Majestats lliuraran caramels també sense sucre aptes per a diabètics. La Cavalcada és un dels actes més multitudinaris que s’esdevenen a la ciutat i compta amb la col·laboració d’un gran nombre de persones i entitats que participen en algun moment del procés amb més de 500 implicats.

Els Missatgers Reials
Tots aquells nens i nenes que no vulguin esperar a l’últim moment a entregar la carta dels Reis podran fer-ho a diferents punts de la ciutat on els Missatgers de Ses Majestats els Reis d’Orient les recolliran.
Tres Missatgers seran a la plaça de Santa Anna la tarda del divendres 3 d’11 a 13 i de 17 a 20h i el dissabte 4 de gener d’11 a 13 i de 17 a 20h. A la carpa que s’instal·larà a la plaça també hi haurà un espai de dibuix i pintura, jocs gegants i espectacles per als petits de la casa. L’activitat compta amb la col·laboració de Negoci Empresa Mataró i l’Associació de Veïns Mataró- Centre.
Els Missatgers Reials també rebran les cartes a diferents punts de la ciutat: plaça de la Roda d’Andalusia (La Llàntia) als locals de l’AV Cirera, AV El Palau i AV Vista Alegre, Les Esmandies Casal de Barri, plaça d’Isla Cristina (Cerdanyola), Centre Cívic Pla d’en Boet, Cruïlla ctra. de Mata, c. de Josep Punsola i av. d’Amèrica (Rocafonda), Biblioteca Antoni Comas (Les Santes-Escorxador-L’Havana) i al Centre Cívic Molins.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive