Arribada dels missatgers reials en el vaixell Sant Ramon
Arribada dels missatgers reials en el vaixell Sant Ramon

Els Reis d'Orient arribaran a Mataró per mar

És la gran novetat de la propera Cavalcada, que compta amb Marc Abril com a nou director artístic i que també incorporarà una carrossa nova

Canvis per la Cavalcada dels Reis Mags a Mataró, coincidint amb la nova direcció artística de l'acte. Marc Abril substitueix Antoni Blanch en el càrrec i presenta un nou concepte d'esdeveniment que es deixarà notar sobretot el matí del dia 5: Ses Majestats arribaran a Mataro per mar. Ho faran cap a les 12h al Port de Mataró, a bord del llaüt centenari Sant Ramon, tal i com solien fer els Missatgers Reials pels volts de Cap d'Any. 

Abril ha generat un nou relat que unifica tot el cicle amb el temps com a fil conductor. Neix un nou personatge, en Tempus, el Controlador de Temps, que participarà tant a l’arribada dels Missatgers. En Tempus descobrirà el secret de la màgia dels Reis: com és que tenen temps de repartir regals per totes les cases en només una nit? Perquè en Tempus controla el temps, allarga els minuts i atura les hores.

Tempus, el nou personatge de la comitiva, es desplaçarà a la Carrossa dels Rellotgers Reials, la nova carrossa que s'incorpora

Aquest personatge es desplaçarà a la Carrossa dels Rellotgers Reials, la nova carrossa que s'incorpora a la comitiva. Enguany també s’estrenaran nous elements i personatges i el vestuari de part de la Rua. La Cavalcada canviarà lleugerament el recorregut, amb un nou punt de sortida, la plaça d'Alfred Opiso, enlloc de la plaça de Puerto Rico. Continuarà per la ronda d’Alfons X el Savi, la plaça d’Espanya, el Camí de la Geganta, la plaça de Granollers, la ronda de Leopoldo O’Donnell, la plaça de Manuel Serra i Xifra, el Camí del Mig, el carrer de Miquel Biada, la ronda Francesc Macià, el Camí Ral, la Rambla, la plaça de Santa Anna i la Riera fins a l’Ajuntament.

Enguany no es farà la baixada dels Reis cap a la plaça de Santa Anna per explicar el conte com s’havia fet els darrers anys. Es repartiran 1.680 kg de caramels sense gluten, per tant aptes per a celíacs, al llarg de la rua i les carrosses pròpies de Ses Majestats lliuraran caramels també sense sucre aptes per a diabètics.

El nou director artístic

Marc Abril substitueix a Antoni Blanch i ja treballa amb les diferents entitats que participen en la Cavalcada. Marc Abril assumeix tot el cicle de Reis que inclou l’arribada dels Missatgers Reials i la Cavalcada. Arquitecte de professió, Marc Abril treballa com a responsable d’infraestructures a la Fundació El Maresme. És un artista polifacètic i ha tocat diferents branques de les arts escèniques: actor, director i escenògraf.

03d950aaa0796f98b8af8cdae16bfb12

Ha dirigit muntatges teatrals a Sala Cabanyes com “La bella adormida” o “Els Pastorets de Mataró”; ha escrit i dirigit, “Pongo”, obra guanyadora del segon concurs de Microteatre de Mataró; ha actuat en muntatges com “La comèdia dels errors”, Josep i “El Mikado” i “Els Miserables” i “Els pirates”, entre d’altres i  ha fet de figurant sense text a diversos capítols de la Riera. També ha dissenyat escenografies per muntatges teatrals com “El Mikado”, “Un violinista a la teulada” , “El diari d’Anna Frank”, etc.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive