El llibre de la selva, de la companyia Veus Veus
El llibre de la selva, de la companyia Veus Veus

capgros.com

La Xarxa porta el clàssic de Kipling, ‘El llibre de la selva’, al Monumental

El Grup Xarxa ha programat aquest muntatge basat en el conegut llibre d’aventures de Rudyard Kipling, a càrrec de la companyia Veus Veus

La companyia Veus Veus presenta, el diumenge dia 20 al Teatre Monumental de Mataró, l’espectacle ‘El llibre de la selva’. El Grup Xarxa ha programat aquest muntatge basat en el conegut llibre d’aventures de Rudyard Kipling.

Diumenge 20, a les 18h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Preu: 8 €

El muntatge explica com a la nit de la jungla se sent el plor d’un cadell humà. Akela, el llop, el troba i vol criar-lo segons la llei de la jungla. Així comença l’aventura del Mowgli, acompanyat d’Akela, Baguera la pantera, Baloo l’ós i el temible tigre Shere Khan. Aventures divertides i emocionants amb moltes cançons que transportaran l’espectador al món místic de la jungla índia.

Veus Veus és una companyia de Teatre que va ser fundada l'any 1.995 per actors, ballarins i cantants professionals. La Companyia Veus Veus està dedicada plenament al teatre infantil i juvenil. Al llarg de tots aquests anys han fet més de 3.500 representacions.

Les entrades es podran adquirir al web www.entradesculturamataro.cat a un preu de 8 euros. L'espectacle comptarà amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19: el mapa de butaques s'ha configurat perquè hi hagi distància de seguretat entre espectadors/es o entre persones d'un mateix nucli; l’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat; als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa en paper i la informació estarà únicament disponible en línia; a l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic; és obligatori portar mascareta; serà necessari arribar als espais de representació amb antelació per facilitar l’entrada esglaonada; i es recomana portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive