La Comparsa Gaditana de Barcelona actua al Certamen
La Comparsa Gaditana de Barcelona actua al Certamen

capgros.com

Vuitena edició del Certamen Carnavalesc al Monumental

Certamen de referència a Catalunya, en el qual les agrupacions carnavalesques mostren el seu repertori en dues modalitats d’interpretació: la comparsa i la xirigota

El Teatre Monumental acull, el dissabte a la tarda, la vuitena edició del Certamen Carnavalesc Ciutat de Mataró. Certamen de referència a Catalunya, en el qual les agrupacions carnavalesques mostren el seu repertori en dues modalitats d’interpretació: la comparsa i la xirigota.

Dissabte 19, a les 17.15h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Preu: 12 €

En aquesta ocasió actuaran les següents agrupacions catalanes: Comparsa Gaditana de Barcelona que interpreta 'Tres años de coplas de ida y vuelta', Chirigota Plaza Macael Esplugues de Llobregat amb 'Somos Antología', La Chirigota de Barcelona amb 'Las Trasnochadoras', i la Comparsa de los Hermanos Márquez amb 'El Robo de Cádiz'.

I des d’Andalusia arriba La Chirigota del Bizcocho, una agrupació carnavalesca de San José de la Rinconada (Sevilla), la qual dona nom Antonio Álvarez Cordero, 'Bizcocho'. La Chirigota del Bizcocho es presenta al Concurs Oficial d'Agrupacions Carnavalesques (COAC) del Gran Teatre Falla del Carnaval de Cadis des de l'any 2005, amb diferents denominacions. En aquesta ocasió presentaran 'El Bizcoshow', una història basada en el passat recent de La Chirigota del Bizcocho, un espectacle lamentable a priori, però amb tots els seus aviaments!!

L’acte serà presentat pels showmans Toni Álvarez (Zika) i Juanma Quintero.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive