Misèria, a La Destil·leria
Misèria, a La Destil·leria

capgros.com

Torna 'Misèria', l’èxit dirigit per Pere Vàzquez, a La Destil·leria

Se'n faran 6 funcions a La Destil·leria, d’aquest muntatge de petit format, protagonitzat per Xevi Codony en el paper de l’escriptor Paul Sheldon, i Lídia Rovira interpretant Annie Wilkes

Torna 'Misèria'. Després de 89 representacions a diferents espais (La Destil·leria, el Celler Castellví i Barcelona), l’Annie Wilkes retorna a casa seva per refugiar-se als racons de La Destil·leria de Mataró amb el seu estimat Paul Sheldon. Una experiència única per tornar a reviure la por, l’amor i la tendresa del personatge més famós de Stephen King que només permetrà 18 espectadors per sessió.

Dies 16, 18 (20.30h), 19 (19.30h), 23 (20.30h), 29 i 30 (20h) a La Destil·leria. Preu: 14 €

Se'n faran 6 funcions, d’aquest muntatge de petit format, protagonitzat per Xevi Codony en el paper de l’escriptor Paul Sheldon, i Lídia Rovira interpretant Annie Wilkes gran admiradora de l’escriptor. Les funcions seran els dies 16, 18, 19, 23, 29 i 30 de desembre.

Basada en la famosa novel·la de Stephen King, l'obra narra com un escriptor anomenat Paul Sheldon porta anys malgastant el seu talent amb unes històries romàntiques, de gran èxit comercial, sobre una dona anomenada Misery. Fart de tot això, mata el personatge, acaba amb les històries i es refugia a Colorado per escriure una novel·la seriosa. Finalitzada aquesta, es disposa a tornar, però en una carretera de muntanya, perd el control del seu cotxe i sofreix un accident en el qual queda mig mort. Una dona brusca i impetuosa, Annie Wilkes (Lidia Rovira), gran admiradora de l'escriptor, el rescata, se l'emporta a casa seva i en té cura. Obsessionada amb el personatge de Misery, reté Sheldon per obligar-lo a escriure una nova història en la qual ressusciti el personatge.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive