Les textures dels eucaliptus del Parc
Les textures dels eucaliptus del Parc

Les textures dels eucaliptus del Parc esdevenen art a l’Espai Capgròs

David Lloveras Mir fa la seva primera gran exposició mostrant la seva "pintura digital" d'inspiració en la natura

És l’exposició de debut de David Lloveras, patrocinada per Clínica Badia

L’Espai Capgròs canvia d’exposició el proper dijous, dia 30, i ho fa deixant enrere la pintura sobre lli d’Albert Alís per acollir la mostra de debut del mataroní David Lloveras Mir. ‘Pareidolia Eucalíptica’ està patrocinada per Clínica Badia d’Oftalmologia i suposa el colofó al desvetllament artístic de Lloveras els darrers cinc anys de trajectòria vital.

Quedin-se amb el concepte de pintura digital, perquè ha estat la porta oberta al món de l’art que aquest mataroní (“amant de la natura i ferm defensor dels arbres” com ell mateix es presenta) va traspassar per començar a articular el seu estil propi. “Jo no sabia dibuixar ni pintar, sé fotografiar i després treballo digitalment la fotografia com si fos una pintura. Es tracta d’emular les pintures tradicionals a partir de fotografies ja fetes, amb retoc, pinzells i sobre superfícies diferents”.

Els darrers temps de Lloveras, especialment després de l’esclat de la Covid, han estat els d’aprenentatge i anar configurant obra. Ha exposat en col·lectives com la Sant Lluc però arriba a Espai Capgròs per protagonitzar la seva estrena absoluta. Ho fa a partir dels coneguts eucaliptus del Parc Central de Mataró, pintant-ne fotografies i descobrint a través de les seves textures rostres i formes que vehiculen la seva pintura. “És com un estil abstracte a partir dels arbres més grossos que tenim a Mataró”, explica Lloveras que es mostra expectant de la rebuda que tindrà la mostra.

‘Pareidolia Eucalíptica’ s’inaugura el dijous 31 a les 19.30h a Espai Capgròs, on es podrà visitar fins al 27 d’abril. Una exposició de debut, de descobriment d’un nou artista que també se separa de la pintura digital per atrevir-se amb un primer acrílic. 

‘Pareidolia Eucalíptica' de David Lloveras Mir

  • Exposició: del 31 de març al 27 d'abril
  • Inauguració: Dijous 31, a les 19.30h
  • Espai Capgròs (carrer de Sant Benet, 16-18)
  • Preu: gratuït

Comentaris (1)

Marcel Estrems Fa 1 any
Felicitats!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive