Homeatge a la ciutat dels Armats
Homeatge a la ciutat dels Armats

capgros.com

Setmana Santa recluïda amb tan sols els Armats al carrer

Dijous Sant es podran veure els Armats amb una adaptació del tradicional Homenatge a la ciutat que es farà en dos passis diferents pels que cal tenir invitació, a la Plaça de l’Ajuntament

En un any normal i corrent, les 72 hores entre Dijous Sant i el Diumenge de Pasqua serien sinònim de màxima activitat als carrers per part de les confraries i germandats de Mataró. Aquest any, però, tal i com se sabia i es va anunciar el context Covid-19 fa que la Setmana Santa s’hagi de viure de portes endins als temples, esglésies i cases de les diferents entitats i tan sols els Armats de Mataró podran trepitjar el carrer.

Dijous 1 a les 17.30 i a les 19h a la plaça de l’Ajuntament i per Mataró Audiovisual

Serà el mateix Dijous amb una adaptació del tradicional Homenatge a la ciutat que es farà en dos passis diferents pels que cal tenir invitació, a la Plaça de l’Ajuntament. Els Soldats de Pau podran reaparèixer i també es podran seguir per televisió. Tota la resta d’actes que se celebrarien en forma de processons quedaran reclosos en actes de consum més intern, en la vessant més religiosa. En aquest sentit, per exemple, la processó de Dijous Sant a Cerdanyola esdevindrà un acte que evocarà la ‘Noche Morada’ dins de Maria Auxiliadora, el Via Crucis es podrà seguir per Mataró Ràdio o el divendres, a l’hora que començaria la Processó General, totes les confraries i germandats seran a Santa Maria per evocar l’acte, substituint cada pas per una pregària.

Exposició de les imatges

Complementant aquests actes, si la gent més devota no vol quedar-se sense veure les imatges de cadascun dels misteris, aquests restaran exposats a les parròquies on estan adscrites o als locals propis de les germandats. Així, itinerant, es podrà visitar l’exposició d’imatges descentralitzada per pràcticament tots els barris de Mataró.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive