comeron
Notícies relacionades
comeron

Un reconeixement de ciutat per al cineasta Lluís Josep Comerón

L’Ajuntament i els Amics de la Ciutat de Mataró homenatgen aquest dimecres al Monumental a aquest puntal de la cultura

Mataró reconeix aquest dimecres dia 24 la trajectòria del director de cinema Lluís Josep Comerón amb un acte al Teatre Monumental. L’Ajuntament i l’Associació d’Amics de la Ciutat de Mataró han organitzat un acte de reconeixement a Lluís Josep Comerón (Mataró, 1925) durant el qual es farà un repàs a la seva extensa trajectòria com a director de cinema però també com a productor, guionista, escriptor i compositor musical. 

Durant l’acte, que se celebrarà dimecres 24 de novembre, s’interpretaran temes musicals de Comerón, es projectarà un audiovisual amb fragments de diverses pel·lícules i es conversarà amb el propi Comerón sobre cinema, música i literatura. L’acte és obert a tothom amb reserva prèvia d’entrades.

L'acte vol ser un repàs a les diferents facetes artístiques que Comerón ha desenvolupat al llarg de la seva trajectòria professional.

L’acte s’ha estructurat al voltant de la conversa entre el mateix director i el periodista Joan Safont sobre cinema, música i literatura. Durant l’acte s’interpretaran diversos temes composats per Comerón, hi haurà una lectura dramatitzada del llibre “Una cantonada en el desert” i es projectarà un vídeo amb fragments de diverses pel·lícules de l’autor mataroní.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive