Els paisatges de Paul Waring són protagonistes
Els paisatges de Paul Waring són protagonistes

Els paisatges de Paul Waring visiten l’Espai Capgròs

L’obra presentada té trets de retrospectiva personal d’un autor que s’està fent un nom poc a poc

Segona exposició de l’any a Espai Capgròs que acull fins al proper 23 de febrer l’obra d’un artista fins ara inèdit al Maresme, tota una descoberta. Que Paul Waring no és català de naixement se li endevina pel nom però porta anys instal·lat aquí després d’una vida nòmada que el va dur d’Anglaterra a França i de Lisboa a Altafulla, on està establert. La importància d’on rau la seva residència és en l’efecte que li ha influït en l’estil. D’ençà que té el Mediterrani a la vora a Waring li ha canviat l’estil i les predileccions cromàtiques. 

L’obra presentada a Mataró té trets de retrospectiva personal d’un autor que s’està fent un nom poc a poc. Pot dedicar temps a la pintura i explica que “en aquesta exposició hi ha obres meves de fa temps i d’altres més recents”. En aquest temps el propi Waring assegura que estilísticament s’ha mogut del realisme més ortodox a un estil més impressionista. Sempre amb la fascinació per la llum: “El millor elogi que m’han fet és que he sabut captar la llum d’espais únics en els que m’inspiro i vull pintar”, narra el protagonista.

Els colors orgànics són protagonistes

Els colors orgànics són protagonistes

Waring es declara “totalment fascinat pel mar, per la seva llum que intento captivar. Platges com la de Tamarit però també les de la Costa Brava m’inspiren per complet”. És pintor de paisatges, de situar-se ‘in situ’ en aquests espais únics de la costa catalana i crear quadres com els que es podran veure a l’Espai Capgròs. Les platges, la costa, el blau, el verd i el groc o el marró de la sorra són els colors orgànics que s’han fet protagonistes de les seves obres des de la descoberta i la fascinació pel mar. Un abans i un després, confessa.

  • Del 27 de gener al 23 de febrer
  • Espai Capgròs (c/ de Sant Benet, 16-18)
Un castell dels Capgrossos a Lleida i dos paisatges més

Un castell dels Capgrossos a Lleida i dos paisatges més

Comentaris (1)

Jurgen Fa 2 anys
Gran artista, millor persona.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive