Miquel Arnau
Miquel Arnau

capgros.com

Els paisatges de Miquel Arnau, a La Destil·leria

L'obra que Arnau presenta, són alguns d'aquests paisatges del seu entorn, pintats amb un traç dur, enèrgic i on la gamma de colors que empra no és naturalista sinó triada independentment del paisatge

L'argentoní Miquel Arnau omplirà de paisatges La Destil·leria des de dissabte, dia 21, i fins al 29 de juny. La mostra és un recull de paisatges molt propers a l'artista: «Són formes que tinc molt viscudes, però no pretenc identificar els quadres amb llocs concrets», diu Miquel Arnau. Assegura que no es considera paisatgista, tot i que és un camp en el qual se sent a gust i que li permet expressar-se lliurement.

Dissabte 21, a les 12.30h a La Destil·leria (Camí Ral, 282-284), inauguració

L'obra que aquí es presenta, són alguns d'aquests paisatges del seu entorn, pintats amb un traç dur, enèrgic i on la gamma de colors que empra no és naturalista sinó triada independentment del paisatge i on el color comparteix protagonisme tot convertint-la en no naturalista. I és aquí on radica la clau de la seva pintura, en aquesta comunió entre allò que veu i el color, que la domina i la transforma.

La seva obra s'ha exposat a Barcelona i en diverses galeries de Catalunya com Besalú, Mataró (entre altres llocs a l'Espai Capgròs), Arenys de Mar, etc. així com a Madrid.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive