Una de les obres de la mostra Tarannàs
Una de les obres de la mostra Tarannàs

capgros.com

La mostra ‘Tarannà, obra gràfica’, a La Destil·leria

El fil conductor que germana als 5 artistes, Laia Arnau, Aina Dorda, Eduard Novellas, Miranda Pastor i Teresa Pera, és l'obra gràfica en els seus múltiples formats i tècniques

La Destil·leria, a Mataró, enceta temporada aquest dissabte dia 18, amb la mostra ‘Tarannàs, obra gràfica’. Comissariada per Alberto Romero Gil, ‘Tarannàs’ torna a la Destil·leria i com els anys anteriors acull sota el mateix tema a cinc artistes, que en aquesta ocasió són Laia Arnau, Aina Dorda, Eduard Novellas, Miranda Pastor i Teresa Pera.

Dissabte 18, a les 19.30h a La Destil·leria (Camí Ral, 282-284)

El fil conductor que germana als 5 artistes és l'obra gràfica en els seus múltiples formats i tècniques. L'obra gràfica sempre s'ha considerat com un procés creatiu secundari o com a complement a un altre principal, ja sigui la pintura, escultura etc. Però fora d'aquesta catalogació els artistes sempre han recorregut a ella com un mitjà expressiu tan valgut com la resta per la seva riquesa creativa i per la seva noblesa. Qui s'acosti a veure aquesta exposició, entre el 18 de setembre i el 19 d'octubre, podrà sens dubte contemplar no sols la petjada sensible del creador sinó la seva comunió amb un llenguatge plàstic ple de possibilitats.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive