Michèle Le Pape plasma sentiments i experiències personals a l’Espai Capgròs
Michèle Le Pape plasma sentiments i experiències personals a l’Espai Capgròs

Michèle Le Pape plasma sentiments i experiències personals a l’Espai Capgròs

Els colors entre un groc més ocre i el blau són els preferits per Michèle Le Pape, que exposa fins el dia 27 pintura i escultura

“A mi el pinzell m’ajuda a expressar-me, faig cromatisme a partir d’algunes experiències i expresso els sentiments a través de la pintura”. Així de concisa és la definició que fa Michèle Le Pape de la seva obra, que es pot veure per primer cop a Espai Capgròs. L'exposició es pot visitar en horari d'oficina del 7 al 27 de gener a l’Espai Capgròs (c/ Sant Benet, 16-18)

Aquesta pintora de llarga trajectòria en un estil abstracte expressionista recull obra dels darrers anys en una exposició que s’insereix de ple en el seu estil. “No és una exposició d’una temàtica concreta, és un recorregut de diferents anys, des del concepte de les emocions personals, de les meves coses quotidianes bones i també dolentes, que miro d’expressar de forma estètica, bonica i que arribi de forma càlida al visitants”, explica Le Pape.

Amb segell personal

Els colors entre un groc més ocre i el blau són els preferits per Le Pape, que també juga amb les textures de manera que configura un cert estil figuratiu partint de l’abstracció. Cita Monet com l’autor que més la va influir quan es forjava com a artista, la seva gran passió. A més de ser llicenciada en Belles Arts, també ha cursat estudis superiors en Arteràpia a la UB, una nova activitat que compagina amb la seva faceta artística.

Le Pape està establerta a Catalunya des de fa dècades i ha realitzat exposicions individuals i col·lectives a Espanya, França i Itàlia, i la seva obra es troba repartida entre Espanya, França, Alemanya, Itàlia i el Marroc.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive