La Llar Cabanelles
La Llar Cabanelles

capgros.com

Ajornada la Festa de les Entitats de Rocafonda

Les diferents associacions de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador promouen aquesta Festa amb l’objectiu de crear sinergies que enriqueixin la convivència, amb un objectiu comú, la cohesió social i cultural

La Taula d’Entitats dels barris de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador havia de celebra la Festa de les Entitats, un esdeveniment conjunt per mostrar a la ciutat la gran riquesa social, cultural i esportiva que existeix en aquest territori de la ciutat. Finalment, però, i veient la previsió de mal temps d'aquest cap de setmana l'acte s'ha ajornat a més endavant. Segurament s'intentarà fer el dissabte 5 de novembre.

Les diferents associacions, amb la coordinació de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, promouen aquesta Festa amb l’objectiu de crear sinergies que enriqueixin la convivència, amb un objectiu comú, la cohesió social i cultural. D’aquesta manera es recupera un acte tan emblemàtic com era la mostra d’entitats del territori, de la qual se’n va fer la darrera edició l’any 2015.

L'acte s'ha suspès aquest divendres per la previsió de mal temps

Les entitats participants

Els participants a la Festa de les Entitats de Rocafonda, El Palau, l’Escorxador són: APAE Assoc. de Professionals Autònoms Europeus, AFA Escola Rocafonda, AFA IE Àngela Bransuela, Assoc. Alba Maresme (Asalma), Assoc. Alfabet N’Ko, Assoc. Social i Cultural Badenya, Assoc. Cultural Llibre Viu, Assoc. Cultural i Social Iqra, Assoc. Veïnal de Rocafonda, l’Esperança, Ciutat Jardí i Valldeix, Assoc. Veïnal del Palau, Assoc. Vidre Bufat Mataroní, Casal del Barrio de Cerdanyola, Fund. Carta de la Pau Dirigida a l’ONU, Centre de Formació d’Adults Can Noè, Biblioteca Antoni Comas, Càritas Interparroquial de Mataró, Casal de la Gent Gran de Rocafonda, Club BMX Mataró, Club de Petanca Roca-Palmera, Creu Roja Mataró, Espai Jove de Rocafonda-El Palau.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive