Partidaris actua al concert per Càritas
Partidaris actua al concert per Càritas

capgros.com

Jornada de concerts solidaris amb Càritas a plaça Santa Anna

Hi actuaran l’Agrupació Musical del Maresme, el grup Abbsolut, Els Ok -banda de tribut al grup Shadows- i el grup mataroní Partidaris

La plaça de Santa Anna serà l’escenari, el dissabte dia 2 a partir de les 12 del migdia, de la diada Mataró x Càritas. Durant tot el dia hi haurà actuacions musicals, també hi trobarem carpes per donar a conèixer l’entitat, amb venda de cava, recollida de roba i d’aliments.

Dissabte 2, a partir de les 12h a la plaça de Santa Anna. Preu: gratuït

Les actuacions seran les següents: a les 12 hi haurà el concert de l’Agrupació Musical del Maresme. Tot seguit hi haurà una pausa per dinar i a partir de les 17h hores es reprendran les actuacions amb els concerts dels grups Abbsolut, Els Ok -banda de tribut al grup Shadows- sobre les 17.45h, i a les 18.45h tancarà la jornada el grup Partidaris amb les seves versions de cantautors com Serrat, Llach, P. Guerra, Drexler o Sabina.

Càritas Mataró

Càritas Mataró és una entitat sense ànim de lucre, que treballa dia a dia, intentant reduir el risc de la pobresa. Més de 200 voluntaris donen el seu suport en diferents àmbits i amb un objectiu comú, ajudar a qui més ho necessita. Ja en el naixement del nadó, aportem l’aliment, la roba, la higiene, el consell, la salut, l'acolliment... Això ens permet poder formar part de la seva família i cobrir totes les mancances que facin possible crear un ambient de benestar i progrés. El reforç educatiu, la formació, la inserció laboral, l'ajuda psicològica i jurídica, són eines que ens permeten aconseguir aquests objectius. La gent gran, sense recursos, i que no gaudeix del suport familiar, és acollida en la Residència Torre Llauder de Càritas, on procurem que l'última etapa de la vida es vegi acompanyada d’amor i de pau. Seguim al seu costat fins a l’últim repòs, aportant el que no tenen.

Arxivat a:

Comentaris (4)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive