Festa d'Entitats de Rocafonda
Festa d'Entitats de Rocafonda

capgros.com

La Festa de les Entitats de Rocafonda se celebra a la Llar Cabanelles

La Llar Cabanelles acull aquest esdeveniment conjunt per mostrar a la ciutat la gran riquesa social, cultural i esportiva que existeix en aquest territori de la ciutat

La Festa de les Entitats de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador, que s’havia de celebrar el passat 24 de setembre i que es va suspendre per previsió de mal temps, tindrà lloc finalment aquest cap de setmana.

Dissabte 5, de 10 a 14h a la Llar Cabanelles (rda. Alfons X, 73).  Preu: gratuït

El dissabte 5, de 10 a 14h, la Llar Cabanelles acull aquest esdeveniment conjunt per mostrar a la ciutat la gran riquesa social, cultural i esportiva que existeix en aquest territori de la ciutat. La Taula d’Entitats dels barris de Rocafonda, El Palau i l’Escorxador, amb la coordinació de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, promouen aquesta Festa amb l’objectiu de crear sinergies que enriqueixin la convivència, amb un objectiu comú, la cohesió social i cultural.

Càritas Diocesana ha cedit l’equipament per a la celebració d’aquest esdeveniment. Hi haurà paradetes informatives on les entitats podran mostrar la seva tasca i donar a conèixer les seves activitats i projectes.

Activitats

Al llarg del matí, entre d’altres activitats es podrà gaudir del racó de contes, un taller per estampar bosses i un altre de xapes, el Club BMX ha preparat un circuit de bicicletes, l’entitat Llibre Viu oferirà intercanvi de llibres i el Club de Petanca Roca-Palmera una demostració de joc. I a l’escenari, es podrà gaudir d’exhibicions variades.
 

Arxivat a:

Comentaris (2)

La teixidora Fa 4 mesos
Els de la teixidora han assistit? O així no els hi agrada?
Mataroni39 Fa 4 mesos
No tenemos nada que celebrar en este barrio. Da asco. Vivimos sometidos a la delincuencia de una mayoria de "extranjeros" hay una minoria gente de bien. Por suerte. Asi que quoen vaya a las actividades tenga cuidado no le roben. Que es lo que pasara. Muy triste,,,,,,

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive