Nèstor Luján
Nèstor Luján

capgros.com

Exposició sobre Nèstor Luján en el centenari del seu naixement

Comissariada per el seu biògraf Agustí Pons, a la mostra el visitant hi trobarà les claus que li permetran conèixer la personalitat i l’obra d’un periodista de renom internacional

El Museu de Mataró inaugura, el divendres 11, la mostra ‘Nèstor Luján. Un periodista tres estrelles’ amb motiu del centenari del seu naixement. Comissariada per el seu biògraf Agustí Pons, el visitant hi trobarà les claus que li permetran conèixer la personalitat i l’obra d’un periodista de renom internacional, encara que poc conegut per les noves generacions.

La mostra es podrà veure de l'11 de novembre al 21 de maig del 23 al Museu de Mataró (El Carreró, 17)

Nèstor Luján ha estat, sense dubte, un dels periodistes més importants de la segona meitat del segle XX no només a escala catalana i espanyola sinó també europea. Va escriure, sobretot, a la revista 'Destino' on va publicar el seu primer article el 1943, hi va tenir columna fixa i  en va ser director durant molts anys. Va multiplicar les seves col·laboracions en els mitjans de comunicació i també es va prodigar com a escriptor. Al final de la seva vida declarava haver publicat uns 25.000 articles i haver escrit una cinquantena de llibres.

Tres àmbits

La mostra s’ha dividit en tres àmbits: periodisme, llibres i gastronomia. S’hi podran veure fotos de la vida del periodista, llibres i revistes on va publicar, vídeos amb entrevistes, una part de la seva col·lecció de pipes, i d’etiquetes de grans vins, entre d’altres.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive