Esther Tenedor al seu taller
Esther Tenedor al seu taller

capgros.com

Esther Tenedor pinta la primavera perduda a l’Espai Capgròs

A la mostra de Tenedor, que es pot visitar fins el 28 d’abril, a més de pintura també s'hi podran veure tres escultures de bronze enllestides també en temps de confinament

Flors, natura, colors, alegria. Esther Tenedor i Solsona debuta a l’Espai Capgròs gentilesa de Clínica Dental Familiar Dra Nogueras amb una exposició que no podria ser més adient coincidint amb l’esclat de la primavera. La de Caldes de Montbui acumula una trajectòria de més de 30 anys en el món artístic en el qual la inspiració amb la naturalesa ha estat una de les seves constant definitòries. Això va ser així també l’any passat, el 2020, amb l’esclat de la pandèmia i el confinament. La sèrie de natura que presenta ara a Mataró és filla d’aquells temps de reclusió de llavors.

De dijous 1 a dimecres 28 d’abril a l’Espai Capgròs. Preu: gratuít

“Fa un any vam perdre la primavera, no podíem sortir i notar tota l’alegria que comporta i em va sortir de dins pintar-la”, explica Tenedor. L’evocació de tota la vida, colors i esclats que es perdien es combinava amb els rams que una amiga florista anava portant a Tenedor. Molts d’ells, com a testimonis florals del que passava fora, són protagonistes de les obres que s’exposen. A la mostra que es pot visitar fins el 28 d’abril no només hi ha pintura, la faceta d’escultora de Tenedor també té quota amb tres escultures de bronze enllestides també en temps de confinament: “són tres busts que recullen el pensament, la calma, la serenitat que havíem perdut quan de sobte se’ns va parar el món”, explica l’artista. 

L’exposició d’Esther Tenedor posa l’Espai Capgròs a l’extens atles propi de l’artista, que té obra exposada al Vaticà, Japó, Mèxic o Wahington i que ha exposat a Madrid, Alemanya o Itàlia. L’artista assegura que sempre intenta transmetre “bon rotllo” amb els seus quadres i convida els assistents a la seva exposició a associar la primavera que pinta “amb els elements que ens agraden, el benestar, aquella olor de camp, el vent que toc toca, el sol a la cara”. Convida que vegi el resultat de la primavera perduda a sortir de la mostra “amb més ganes de gaudir d’aquesta, no és una exposició d’enyorança perquè allò ja és passat: ara sí que tenim primavera i toquen coses alegres”, conclou. I d’aquest propòsit, l’exposició que ja es pot visitar a Espai Capgròs.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive