El grup d'estil irlandès Làd Cúig
El grup d'estil irlandès Làd Cúig

capgros.com

Concerts amb accent irlandès amb motiu de Sant Patrick

Divendres, el Clap acull el concert de música irlandesa del grup Lád Cúig, i el diumenge al migdia al vermut musical hi sonarà el folk irlandès dels Svart Vin

Mataró s’omple musicalment del color verd de Sant Patrick, el patró d’Irlanda. Divendres, el Clap serà l’escenari del concert de música tradicional irlandesa del grup de Lád Cúig. I el diumenge al migdia al vermut musical hi sonarà el folk irlandès de la formació Svart Vin. Ambdós concerts els organitza Casa de la Música.

En primer lloc, doncs, divendres 18 a la nit, el Clap comptarà amb l’actuació del grup Lád Cúig. Aquesta banda neix el 2005 i a poc a poc anirà assumint compromís i estabilitat, definint-se cap a la música tradicional irlandesa, que anirà agafant contundència amb la influència d’altres estils. ‘Des de dins’ és el segon àlbum de la banda de punk-rock celta del Maresme, però també és el resultat final del treball minuciós realitzat des de la sortida del darrer disc, ‘Poemes de destrucció’ (2016), i l’EP ‘Nosaltres sols’ (2017) i, sobretot, de l’acumulació d’un seguit de vivències i circumstàncies personals, moltes relacionades amb els diferents confinaments on la pandèmia global ens ha retingut aquests quasi dos anys.

Divendres 18, a les 21h al Clap (c/ de Serra i Moret, 6). Preu: 8 €

La nit de divendres al Clap la completarà l’actuació de Groggy Rude, un grup integrat per Marc, Ignasi i Simon: toquen punk-rock, no tenen normes i fan cançons que els surten del cor. Presenten el seu nou treball, ‘Temps mort’, tornades fàcilment “corejables” i soroll difícilment inoblidable. Punk-rock intranquil i emotiu des de Tarragona.

Folk irlandès al Vermut musical

La plaça d’Occitània acull, diumenge 20 al migdia, una nova edició del Vermut musical amb l’actuació del grup Svart Vin, que ja van actuar al cicle el 2017. El seu estil s’emmarca dins el folk irlandès, des del més tradicional al conegut com a Irish punk. Tots els membres del grup tenen diversos anys d’experiència tocant en concerts i en altres bandes i, com a grup, Svart Vin ha actuat en diverses festes majors, fires... des del 2013. El seu objectiu és poder donar a conèixer aquest estil musical tan alegre i potent com és el folk irlandès.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive