Concert de sardabes amb la cobla Ciutat de Girona
Concert de sardabes amb la cobla Ciutat de Girona

capgros.com

Un concert de sardanes substitueix la tradicional ballada de Nadal

El concert tindrà lloc al Teatre Monumental i anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Girona, bastament coneguda dins el món cultural català per la seva qualitat i professionalitat

L’Agrupació Sardanista Santa Anna de Mataró ha programat, en substitució de la ballada de Nadal, un concert de sardanes pel 10 de gener al Teatre Monumental. L’audició anirà a càrrec de la cobla Ciutat de Girona.

Diumenge 10, a les 12h al Teatre  Monumental (la Riera, 169). Preu: gratuït

La cobla Ciutat de Girona neix l’any 1975 a partir de la iniciativa de diversos excomponents de les millors cobles-orquestres del moment, com ara de La Principal de la Bisbal i dels Montgrins, encapçalats per en Lluís Buscarons. Coneguda i bastament popular dins el món cultural català per la seva qualitat i professionalitat, durant tots aquests anys, la cobla Ciutat de Girona ha destacat per la seva trajectòria com a formació professional dins de l’àmbit de la música popular catalana amb una dedicació plena i un treball constant de superació. És una de les cobles més sol·licitades d’arreu de Catalunya. Ha enregistrat nombrosos CD’s de sardanes, ballets i obres de tot tipus de música per a cobla. 

L’entrada és gratuïta prèvia obtenció de la invitació a https://www.entradesculturamataro.cat. Degut a les mesures Covid-19 les entrades estan limitades a les normes d’aforament i distanciament.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive