Circ Smile
Circ Smile

capgros.com

El Circ Smile ofereix una funció a benefici de Creu Roja

L’espectacle de Circ Smile es pot veure a davant del Port Balís (Camí Pla de Sant Pere) de Llavaneres fins al 10 d’abril i les entrades es poden comprar anticipadament a www.circosmile.com

Circ Smile ofereix, el divendres 1 a Sant Andreu de Llavaneres una funció solidària del seu espectacle ‘GaudíRem’ a benefici de Creu Roja Mataró. Una part de cada entrada venuda per a la sessió de les 18.30h es donarà íntegrament a l’entitat. El mateix dia, la carpa del Circ Smile també acollirà un punt d’informació on voluntaris de Creu Roja aprofitaran per fer difusió de les campanyes i projectes actuals de l’entitat.

Divendres 1, a les 18.30h davant Port Balís (Camí Pla de Sant Pere)

‘GaudíRem’ és la nova proposta del Circ Smile inspirada en algunes de les obres de l’arquitecte Antoni Gaudí fusionades amb l’art circense que es converteix en un viatge per la cultura i per les arrels del circ tradicional modern. L’espectacle es pot veure a davant del Port Balís (Camí Pla de Sant Pere) de Llavaneres fins al 10 d’abril i les entrades es poden comprar anticipadament a www.circosmile.com. Entre altres artistes, el Circ Smile compta amb els patinadors acrobàtics Holler i Kimberly Zavatta que han rebut diverses mencions, com el Premi Zirkòlika al Millor Número de Circ 2021.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive