La Chana
La Chana

capgros.com

La Chana, mestra de mestres del ball flamenc, diu adéu des de Mataró

La Chana convida a viure una nit d’emocions i ens fa còmplices de la seva puresa, el seu univers de ritmes infinits i la seva fúria salvatge

Després de reaparèixer i tornar a aconseguir un retrobament màgic amb el seu públic a Nova York, Londres, Àmsterdam, Polònia, Madrid i Barcelona, La Chana torna als seus orígens i balla a la seva ciutat, Mataró, per acomiadar-se dels escenaris. Una nit històrica i que deixarà empremta a l’ànima dels espectadors i que tindrà lloc el dissabte 4 a les 20h al Teatre Monumental.

Dissabte 4, a les 20h al Teatre Monumetnal (la Riera, 169). Preu: 28 €

La Chana convida a viure una nit d’emocions i ens fa còmplices de la seva puresa, el seu univers de ritmes infinits i la seva fúria salvatge amb el seu espectalce 'La Chana, diosa del compás'. Un muntatge que es va estrenar el 2017 a Madrid sota la direcció artística d'Àngel Rojas. El seu llibre autobiogràfic 'La Chana', escrit entre ella i Beatriz del Pozo (Capitán Swing, 1918), i el documental homònim, dirigit per Lucija Stojevic (Noon Films), que ha guanyat diversos premis, han estat clau en l'èxit de l'artista en aquesta etapa de la seva trajectòria artística.

La Chana és una de les ‘bailaoras’ més importants de la història del flamenc. És un mite vivent, i en aquesta última actuació al Monumental no actuarà sola. Portarà a Mataró uns artistes convidats extraordinaris: El Pele, Antonio Canales, El Yiyo i Carmen La Talegona. Tot sota la mirada artística d’Ángel Rojas i un gran equip creatiu. Encara es poden adquirir entrades en aques enllaç.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive