Festival Cultural de Cerdanyola
Festival Cultural de Cerdanyola

capgros.com

Celebració del II Festival Cultural de Cerdanyola

A través dels diferents espectacles de ball, tetare, poesia, play-back... l’objectiu del Festival és mostrar la riquesa cultural del barri més poblat de Mataró

La Pista Poliesportiva Remigi Herrero serà l’escenari de la segona edició del Festival Cultural de Cerdanyola. Una iniciativa del teixit associatiu que s’emmarca en el Pla d’Actuació Integral de Cerdanyola.

Dissabte 7, de 18 a 20h a la Pista Poliesportiva Remigi Herrero (cantonada del Camí del Mig amb el carrer de l’Estadi)

A través dels diferents espectacles de ball, tetare, poesia, play-back... l’objectiu del Festival és mostrar la riquesa cultural del barri més poblat de Mataró i que compta amb gran diversitat d’orígens i cultures i establir un espai de coneixement mutu entre les entitats que conviuen en el territori. La música, la dansa són disciplines que afavoreixen en aquesta ocasió l’intercanvi i la cohesió sociocultural.

Com a novetat, el Festival d’enguany s’emmarca en els actes del Maig Intercultural de Mataró i, per altra banda, a més de les actuacions de les diferents entitats del barri, s’ha volgut convidar un Casal de Gent Gran de la ciutat, que en aquesta ocasió és el Casal de la Gent Gran de Cerdanyola.

Les entitats de la Taula d’Entitats de Cerdanyola que actuaran en el Festival són: Associació Cultural de Cerdanyola, Associació Yimajoor,  Casa de Andalucía, Centre Cultural i Recreatiu Casal del Barri, Círculo Flamenco Andaluz, Col·lectiu de Teatre EPMA i Penya Cultural Al-Andalus.

Segona edició del Festival, amb normalitat

El Festival Cultural de Cerdanyola es va organitzar per primera vegada l’any 2019, si bé a causa del Covid-19 es va haver d’ajornar fins aquest 2022 que, amb la millora general de la situació de la pandèmia, s’ha pogut organitzar una segona edició. Així, el II Festival Cultural es vol que sigui l’inici d’una celebració anual en la que en cada edició es puguin incorporar noves entitats i noves mostres culturals. Enguany el Festival s’ha organitzat en format de teatre/auditori, a la Pista Poliesportiva de Cerdanyola Remigi Herrero.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive