Anna Tréa Trio estrena el Músiques Tranquil·les 2022
Anna Tréa Trio estrena el Músiques Tranquil·les 2022

Anna Tréa Trio estrena el Músiques Tranquil·les 2022

Anna Tréa és una música polifacètica, una de les instrumentistes més populars de Brasil, i actua aquest dijous al Casal

Any Nou, Músiques Tranquil·les nou. No és cap dita però ja podria ser-ho, perquè per sisè any seguit amb el Casal l’Aliança de seu i dissetè cop en total, el Músiques Tranquil·les hi torna, amb propostes de bon escoltar, descobertes i cites còmplices. Un any més a Mataró, Músiques Tranquil·les seguirà amb el seu format habitual de sopar i concert, oferint música de qualitat tot demostrant que la cultura és segura i que cal més que mai seguir apostant per la música en directe aplicant totes les precaucions necessàries. 

Anna Tréa Trio és el primer nom de la llista de dijous especials de 2022. Anna Tréa és una cantant, compositora i multiinstrumentista brasilera amb fortes influències de la música bahiana al seu ADN. Va llançar el seu primer disc “Clareia”, pel que va composar, arranjar i enregistrar tots els instruments, viatjant després per tot el món fent una gira interactiva que reunia artistes de tots els estils.

Actualment viu a Barcelona i prepara el seu segon disc, produeix bandes sonores per a pel·lícules, espectacles de dansa i teatre, realitza direcció musical per a artistes d’arreu, ofereix tallers de guitarra i expressió vocal i corporal. 

Segons predica la Casa de la Música “és una de les instrumentistes més respectades i populars de Brasil i serà un luxe acollir-la a l’escenari de Músiques Tranquil·les acompanyada per dos grans músics de la ciutat comptal”. El Músiques Tranquil·les es basa en ‘la comunitat’, la manera que s’organitza el seu públic, que també decideix qui hi tocarà. Ombra Band (10/2), Yadira Ferrer (10/3), Blue Bacon (7/4), Esmeralda Colette and The Mothermass (12/5) i Bratia (10/6) seran les cites del semestre.

 

  •  Dijous 13, a les 20h
  •  Casal l’Aliança (c/ Bonaire, 25)
  •  Preu: 15 €

Comentaris (1)

Mataroni Fa 10 dies
Qui paga tot aixó? Perque amb les entrades no es cubreix, segur. Amb els nostres impostos?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive