Obra de Lozano Vilardell
Obra de Lozano Vilardell

capgros.com

Els acrílics de Lozano Vilardell s’exposen al Col·legi d’Aparelladors

Una mostra de pintures en les que Lozano combina abstracció i figuració geomètrica, en un diàleg entre geometria i cromatisme

Sota el títo de 'Pinhai', Francisco Javier Lozano Vilardell presenta la seva darrera producció de pintures acríliques al Col·legi d’Aparelladors de Mataró, en una mostra organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art.

L'artista és llicenciat i doctor cum laude en Belles Arts per la Facultat de Barcelona on, actualment, exerceix de professor. El seu historial acadèmic, artístic i les seves aportacions al coneixement i la recerca dins de l’art és extens, ha conreat l’escultura, el dibuix, el gravat i l'experimentació en tècniques 3D. 

Divendres 22, a les 18h al Col·legi d’Aparelladors (pl. Xammar, 2), inauguració

Les seves pintures combinen abstracció i figuració geomètrica, en un diàleg entre geometria i cromatisme, tractant d’aconseguir crear una realitat paral·lela, emprant símbols que construeixen espais i estructures seguint una pauta gairebé musical, sense sensació tridimensional, sinó més aviat valent-se de línies, formes i trames amb un ritme ben combinat entre espais i formes. Tot plegat en una combinació creativa que vol atraure la mirada al mateix temps que vol remarcar la mateixa identitat.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive