Antoni Luis exposa a l'Espai Capgròs
Antoni Luis exposa a l'Espai Capgròs

capgros.com

‘A ratlles’: el darrer tomb artístic d’Antoni Luis, a Espai Capgròs

Clínica Badia d’Oftalmologia patrocina aquesta nova exposició de l’Espai Capgròs

Antoni Luis no necessita cap tipus de presentació als entorns artístics de Mataró i el Maresme. El pintor, que just acaba de deixar la presidència de l’associació Sant Lluc, és el protagonista de setembre a Espai Capgròs, on ja va exposar-hi el llunyà 2004. Des de llavors ha plogut molt i el pas del temps i també l’evolució estilística de Luis ha fet diverses giragonses.

En aquesta ocasió, Antoni Luis presenta ‘A ratlles’ en una mostra que s’inaugurarà el dijous 1. L’exposició és gentilesa de Clínica Badia d’Oftalmologia

“No sé si és un retorn als orígens, si tanco un cercle o si obro camins nous però el fet és que fa uns tres anys vaig començar un nou tomb artístic en el que interpreto conceptes a base de franges de color, de ratlles gruixudes”, explica Luis. ‘A ratlles’ :el títol de la mostra no enganya i presenta un Antoni Luis que fuig de la seva pintura més realista i descriptiva per situar-se en un escenari que voreja l’abstracció. Representa les estacions, una albada, o el mar a base de ratlles, extraient amb frages horitzontals el cromatisme de la realitat. 

Un exercici i una evolució pictòrica notable per a un dels veterans de l’escena local. Exposició de gala per encetar curs 22-23 a l’Espai Capgròs.

Tot un nou estil

Antoni Luis explica que aquest concepte de franges és com “retrobar-me amb els meis inicis, quan partia de la línia gruixuda per fer un quadre de memòria, de poques traçades”. Estilísticament caldrà esperar a la paraula entesa dels crítics, però l’obra de Luis és suggerent per innovadora, té aires cubistes i presenta perspectives extrafetes i formes sorprenents. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive