Mostra d'entitats a la Plaça Santa Anna
Mostra d'entitats a la Plaça Santa Anna

8a Mostra d’Entitats amb el lema ‘Mataró es mostra’

A la plaça de Santa Anna s’hi ubicaran 71 carpes de les diferents entitats participants i un espai de jocs i tallers amb activitats per a tots els públics

La plaça de Santa Anna acollirà, dissabte dia 11, la celebració de la 8a edició de la Mostra d’Entitats on, amb el lema ‘Mataró es mostra’, hi participaran 87 entitats i hi haurà activitats diverses per a totes les edats. La ciutat de Mataró té més de 750 entitats que treballen al llarg de l’any per fer de Mataró una ciutat diversa, viva i solidària, i la Mostra és una oportunitat per a què la ciutadania conegui la tasca que realitzen.  

A la plaça de Santa Anna s’hi ubicaran 71 carpes de les diferents entitats participants i un espai de jocs i tallers amb activitats per a tots els públics. Durant tot el dia es realitzaran actuacions variades a l’escenari: balls, exhibicions esportives, cantades... A la tarda, es viurà en primícia l’estrena de la flashmob de les Dissantes 2022 a càrrec de la Fundació El Maresme. Es podrà consultar tota la programació de la jornada al Portal d’Entitats www.entitatsmataro.cat.

En aquesta edició de la Mostra s’ha arribat a la xifra de 87 entitats inscrites, procedents de diferents àmbits: solidaritat, esportiu, social, econòmic, cultural i sociosanitari. A la plaça de Santa Anna s’hi ubicaran 71 carpes de les diferents entitats participants i un espai de jocs i tallers amb activitats per a tots els públics. A nivell municipal, hi haurà una carpa informativa de l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats que serà el punt de coordinació de tot l'esdeveniment on totes les entitats participants i visitants podran acudir per informar-se. També es farà difusió del projecte de reflexió estratègica Mataró Agenda Urbana 2030, que porta com a lema "Decidim avui la ciutat de demà" i vol comptar amb la participació ciutadana a través de debats, la plataforma Decidim i altres espais. També hi haurà una carpa del Servei d'Igualtat i Diversitat amb l'objectiu d'informar i assessorar a les entitats sobre la inclusió de la perspectiva de gènere i intercultural en els seus projectes i en les seves dinàmiques de funcionament habitual.  En aquest espai també es recolliran propostes ciutadanes que afavoreixin les relacions igualitàries.

Donar valor a la tasca de les associacions i els col·lectius

L’Ajuntament de Mataró, a través de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, impulsa aquest esdeveniment amb l’objectiu de donar valor a la tasca de les associacions i els col·lectius que treballen desinteressadament en la millora de la societat. Un dels principals objectius de la Mostra és incentivar la participació i generar interès ciutadà cap a la tasca que desenvolupen les entitats a la ciutat. En definitiva, posar en valor els esforços col·lectius per fer de Mataró, una ciutat més participativa, inclusiva i cohesionada.

Arxivat a:

Comentaris (2)

Carme Fa 13 dies
La Plaça De Santa Anna no és el lloc més adequat per muntar-hi 71 carpes. Tot ple de taules dels bars i a més les carpes, un escenari i no sé quants entrebancs més…No es pot ni circular…No es podia esperar que s’acabés la fira i fer la mostra d’entitats al Parc? Hi ha coses que no entenc…No es pot ni circular. No ens en sortim de fer capgrossades.
missatge a la regidora i a en Bote Fa 14 dies
Demà és un dia per a les entitats. Explicar el que puguin, com estan. Esperem no estiguin de fotitos i estar de protagonistes tapan el que fan les entitats, com ja estan fent massa sovint... si, si. lleig.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive