Andreas Martin toca a la Setmana de Música Antiga
Andreas Martin toca a la Setmana de Música Antiga

capgros.com

40 anys de la Setmana de Música Antiga a Mataró

En l’edició d'enguany de la Setmana de Música Antiga el fil conductor dels cinc concerts programats serà la música del compositor Johann Sebastian Bach

La XXXIX edició de la Setmana de Música Antiga de Mataró, que, després del parèntesi de l’any passat torna a la presencialitat, se celebrarà del 13 al 28 de novembre. En l’edició d’aquest any el fil conductor dels cinc concerts programats serà la música del compositor probablement més gran de tots els temps: Johann Sebastian Bach.

La Setmana tindrà dues cites aquest primer cap de setmana. Començarà dissabte 13 de novembre amb el “Magnificat de Bach” al Teatre Monumental, una de les peces més festives del músic, a càrrec del Cor Ciutat de Mataró i l’Orquestra Barroca de Barcelona. Aquest concert és fruit de la col·laboració amb el Foment Mataroní que enguany es vincula, per primera vegada, a l’organització de la Setmana de la Música Antiga. Una nova col·laboració fruit de la voluntat de fer créixer el festival de l’Associació Unda Maris, el Foment Mataroní i la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

La Setmana de Música Antiga comptarà amb la col·laboració de la basílica de Santa Maria i del Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró que obriran les seves portes per tal de poder realitzar part de la programació. D’aquesta manera la segona cita serà diumenge 14 de novembre a la Capella dels Dolors amb el concert “El llaüt barroc alemany. Obres de J.S. Bach i S. L. Weiss” a càrrec d’Andreas Martin. El llaütista presentarà un programa que pren com a inspiració i motivació el record de la trobada entre aquests dos grans representants de l’era barroca.

El programa

Dissabte 13

 • 'Magnificat de Bach'. A les 20 h al Teatre Monumental, concert a càrrec de l’Orquestra Barroca de Barcelona i el Cor Ciutat de Mataró. Preu: 12 €.

Diumenge 14

 • 'El llaüt barroc alemany'. A les 18h a la Basílica de Santa Maria, concert a càrrec del laütista Andreas Martin, que interpretarà obres de J. S. Bach i S. L. Weiss. Preu: 9 €.

Dissabte 20

 • 'Connexió Bach'. A les 21h a la Basílica de Santa Maria, concert a càrrec d'Ensemble Pyrene. Preu: 9 €.

Diumenge 21

 • 'La flauta de bec en el temps de Bach'. A les 18h a la Basílica de Santa Maria, obres de Telemann, Schickhardt, Händel, Hasse i J. S. Bach amb el Trio Barroc del Cafè. Preu: 9 €.

Diumenge 28

 • 'Bach a l’Esperança'. Diumenge 28 a les 18h a la parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança, concert d’orgue de Mercè Sanchís. Preu: 6 €.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive