Un instant del Canet Rock. Foto: ACN
Un instant del Canet Rock. Foto: ACN

ACN / capgros.com

22.000 persones assisteixen aquest cap de setmana al Canet Rock

El Pla d'en Sala de Canet de Mar tornarà a ser l'escenari del Canet Rock d'enguany, on caldrà un negatiu amb test d'antígens per accedir-hi

El Canet Rock torna al Pla d’en Sala de Canet de Mar, al Maresme, el 3 de juliol, amb un aforament de 22.000 persones i amb mesures especials per la Covid-19 sota la supervisió de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, i seguint les directrius de la Conselleria de Salut i el Procicat.

Dissabte 3, a les 18h al Pla d’en Sala de Canet de Mar. Entrades esgotades

Els assistents hauran de certificar a l’entrada del recinte que han donat negatiu amb un test d’antígens que s’hauran de fer el mateix dia en punts instal·lats per l’organització del festival. Les localitats on s’instal·laran aquests punts són Barcelona, Canet de Mar, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Olot, Reus, Sabadell, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

El cartell és el mateix que es preveia per a l’edició de l’any passat, amb Stay Homas, Buhos, La Fúmiga, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc, a més de tres discjòqueis.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive