2021 començarà a Mataró amb una tronada
2021 començarà a Mataró amb una tronada

capgros.com

2021 començarà a Mataró amb un ‘patapum’ pirotècnic

La tronada que l’Ajuntament dispararà a l’hora de les campanades per saludar el 2021 val 2.000 euros que ha aportat un patrocinador

El ritual de Cap d’Any parla de tenir el raïm preparat, de no confondre els quarts amb les hores i sobretot de mirar de mantenir el ritme d’engolir grans al compàs de les 12 campanades més esperades de tot l’any. Després ve el cava i les felicitacions, que enguany hauran de ser en petit comitè. A tot aquest cerimonial familiar enguany s’hi afegirà a Mataró el rebombori d’una tronada pirotècnica especial. Tot un ‘patapum’ al punt de les dotze de la nit. 

La tronada de Cap d’Any té un pressupost de 2.000 euros que, des de Cultura de l’Ajuntament, especifiquen que provenen d’un patrocinador privat de tot el cicle de Reis, que enguany ha consistit en el Campament Reial del Parc Central.

Què passarà a les 12 de la nit?

Al punt de la mitjanit del 31 de desembre a l’1 de gener, els petards trepitjaran el so de les campanades de les televisions i esglésies mataronines. La Direcció de Cultura ha tingut la idea de disparar petards a la mateixa hora de les campanades i ho presenta com “un comiat de ciutat com a símbol per dir adéu a tot el que ha portat el 2020 i amb esperances de futur”.

Així doncs, des d’un punt de la ciutat, es tiraran petards que marcaran els quarts i les dotze darreres campanades del 2020. Asseguren que “es podran escoltar des de tots els barris i punts de Mataró amb l’objectiu que sigui un comiat de ciutat però amb la logística marcada per les autoritats sanitàries: estar a casa amb una celebració amb el grup bombolla” i conviden als mataronins a compartir fotografies a les xarxes socials amb l’etiqueta #adéu2020Mataró

Arxivat a:

Comentaris (11)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive