Confinament a la llar
Notícies relacionades
Confinament a la llar

Preparar la llar per a possibles futurs confinaments

L’experiència de la pandèmia provocada pel Covid-19 i el confinament que s’ha viscut a tot el món planteja un canvi a les llars.

Durant aquests mesos moltes persones han detectat quines són les mancances que té el seu habitatge i quines millores es podrien fer per fer que el confinament sigui més agradable. Els experts veuen probable que en els propers anys hi hagi situacions de confinament o semi-confinament de major o menor durada. Amb l’experiència que hem tingut, podem plantejar una sèrie de millores per condicionar la llar.

Espai per treballar: el teletreball ha transformat el concepte de moltes llars. És important comptar amb un espai adequat, amb tot el necessari, si és possible amb llum natural i amb mobles que no ens produeixin problemes.

Llum: tenir una ventilació a casa no només és una qüestió pràctica o estètica. La llum influeix en el nostre estat d’ànim i pot ser clau en la nostra salut mental. Planteja una reforma per deixar tenir espais més oberts i deixar entrar més la llum natural.

Mobles: és un bon moment per renovar aquells mobles de descans antics i comprar-ne de nous que garanteixin el teu descans. Dormir o descansar bé és clau durant les etapes de confinament.

Estètica: fes que l’habitatge sigui més agradable. Canviar la pintura de les parets per tons relaxants o neutres és una bona opció, ja que t’ajudarà a estar més tranquil si has de passar moltes hores a casa. Una decoració més lleugera o simple també t’ajudarà a no sobrecarregar l’ambient.

L’exterior a l’interior: incorpora elements de la natura a diferents espais de la llar. Pots utilitzar plantes naturals o artificials, quadres o fotografies amb paisatges que t’inspirin, mobles de fusta o amb acabats que et transporten a la natura, etc.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive