emprenedors
emprenedors

Salva

Prat & Ferrer Clínica Dental, l’odontologia ben feta

Nova Clínica Dental que aposta per la innovació, l’última tecnologia i per oferir un servei que generi confiança per als seus clients

Prat & Ferrer Clínica Dental és un servei d’Odontologia d’avantguarda a Mataró (Caminet de les Vinyes, 10) de la mà de les doctores Imma Prat i Aina Ferrer que aposta pel que anomenen “odontologia ben feta”. “Gaudim planificant de cada cas com si fos únic per, amb la mínima intervenció, optimitzar els resultats i oferir la millor qualitat en la part professional i en el tracte personal”, expliquen les impulsores d’aquesta nova clínica. Van decidir tirar endavant el projecte amb un objectiu, canviar la perspectiva del que significa anar al dentista, fent-ho també gràcies als materials d’alta gamma i aparells d’última generació. 

Ambdues doctores van estudiar juntes la carrera i a banda del vincle professional, estan unides per una amistat que va impulsar, un cop tenien la formació necessària, pensar en recuperar el caire familiar que ha de tenir una clínica i sumar-hi tractaments innovadors que generin confiança, sempre pensant en el client.

Van obrir el mes de juny de l’any passat després de fer créixer el projecte sobre paper, i van comptar amb el TecnoCampus mitjançant el servei d’ajuda a l’emprenedor: “Ens vam assabentar que existia a través d’una consulta a un assessor econòmic quan buscàvem finançament i de seguida via mail vam poder contactar amb ells”. “Al ser les dues sòcies professionals de l’àmbit de la salut ens ha estat de gran ajuda el consell amb una visió més empresarial per part seva. La redacció i estudi del pla d’empresa l’hem pogut fer conjuntament i ens hem reunit sempre que ens ha fet falta”, afegeixen.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive