Pluja, fred i una Cavalcada desdibuixada
Pluja, fred i una Cavalcada desdibuixada

Pluja, fred i una Cavalcada desdibuixada

La previsió de pluja s'ha complert i ha acabat afectant una Cavalcada dels Reis d'Orient de mínims, amb només quatre carrosses.

patrocini GEMA   Nadal   05 (1)
 

Des de principis de setmana, ja se sabia que la previsió de pluja, tant necessària a Catalunya, faria acte de presència precisament la tarda del 5 de gener, en plena Cavalcada. Tot i que primer va començar de forma tímida amb fines gotes, finalment les precipitacions van anar apareixent de forma constant passades les set de la tarda i fins al discurs de Ses Majestats. El resultat ha estat probablement la Cavalcada més desdibuixada i trista que es recorda a la capital del Maresme, on el fred tampoc ha ajudat a escalfar els ànims.

Malgrat mantenir el recorregut original, que enguany ha patit algunes modificacions respecte a l'any anterior, el cert és que la Cavalcada va estar vista en pocs minuts. La primera carrossa a passar va ser la d'en Tempus, que amb molt d'encert va saber connectar amb els infants durant tota la setmana al Campament Reial, on se'ls explicava com, en cas de necessitat, aturaven el temps perquè els Reis arribessin a totes les llars. Després d'aquesta, poc més. Algun vehicle promocional i acte seguit, els tres Reis d'Orient, amb Melcior al capdavant, Gaspar al mig i Baltasar tancant una rua de mínims, en la que tampoc hi havia, com ja s'havia anunciat, caramels per als més menuts.

Només la carrossa d'en Tempus s'ha sumat a Melcior, Gaspar i Baltasar

La sensació de poca cosa es va veure en diversos indrets, no només per la manca de carrosses mítiques com l'Oca, l'avió o el tren, sinó també per menys gent del que és habitual en alguns trams de la ruta i perquè tampoc hi havia tants fanalets com en l'any anterior. Però tot això era igual entre els i les petites, que no van perdre la il·lusió de cridar i saludar, amb els ulls ben oberts, als Reis que passaven per davant seu i que, en el discurs des de l'Ajuntament, van animar a tots els infants a anar a dormir ben aviat.

En el seu discurs, l’alcalde de Mataró, David Bote, va agraïr el primer regal dels Reis d’Orient: l’esperada pluja, i també va destacar la tasca de les persones voluntàries i dels serveis de l’Ajuntament que van fer possible la celebració de la Cavalcada 2024. Per últim, Bote va fer referència als 175 anys del tren, ja que les carrosses van passar, com a novetat, davant de l’Estació de Rodalies.

Els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar, en els seus parlaments, van fer una crida perquè hi hagi pau en el món, així com també van demanar que infants i grans siguin agraïts i tinguin un bon comportament durant tot l'any.

 

Comentaris (25)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive