Pere Masramon, amb Marta Floriach.
Pere Masramon, amb Marta Floriach.

Pere Masramon, el fotògraf de Les Santes 2020

És el nom escollit per retratar enguany la Festa Major mataronina i mostrar-ne el resultat en una exposició el 2021

Pere Masramon és el fotògraf escollit per retratar Les Santes de Mataró d'enguany, i exposar-ne el resultat en una mostra l'any 2021. Masramon ha estat triat per la Comissió d'Imatge de Les Santes, la mateixa que escull l'autor o autora del cartell de cada any -En aquesta edició és l'artista Marta Floriach. Masramon coneix molt bé Les Santes ja que, a més de gaudir-les com a mataroní, ha realitzat diversos anys el reportatge fotogràfic de la Festa que encarrega l'Ajuntament

Masramon va néixer a Mataró l’any 1977 i actualment viu i treballa a cavall de la capital del Maresme i Estats Units, on es dedica la fotografia dins l’àmbit de la moda. En la seva professió s'ha dedicat a camps temàtics com el reportatge, retrat, moda, música, document social, publicitat i fotografia per a continguts web.

En l'àmbit de reportatges, destaca el que va dedicar al bisbe mataroní Joan Godayol l'any 2006, que li va valer el Premi de fotografia i periodisme Memorial Joan Gomis de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Masramon també ha treballat a països com Síria o l'Índia, col·laborant amb ONG com Pallassos sense Fronteres o Haribala. També ha realitzat reportatges gràfics de festivals com el Sonar, el Cruïlla de Cultures o el Mercat de Música Vica de Vic, i ha publicat fotografies en diaris nacionals i revistes especialitzades, a més d'exposar el seu treball a Ca l’Arenas Centre d’Art. Museu de Mataró (2008) i a Visa Pour l’Image Off a Perpinyà (2009).

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive