capgros.com

Pastora porta el seu pop electrònic a la sala Clap

El grup vindrà d'actuar de la sala Marocco de Madrid

Després de l'èxit del llançament del seu disc de debut i el seu pas pel Fòrum de les Cultures, el trio barceloní Pastora segueix amb força la gira 2004, acostant el seu sorprenent so als escenaris de tot el país.

El grup, format per la cantant Dolo Beltran i els germans Caïm (guitarra i programacions) i Pauet Riba (projeccions visuals), aposta per un pop electrònic, elegant i molt personal, amb unes inusuals lletres urbanes i un sòlid directe que engrandeix l'excel·lent so del disc. El vuitè concert de la gira, pocs dies després de passar per la sala Morocco de Madrid, serà divendres, dia 4, a la sala Clap.

Fills d'artistes
Caïm i Pauet Riba porten la música a la sang ja que són fills del conegut Pau Riba, un artista fonamental en la història de la música catalana. «Jo tocava la guitarra des de nen. També el piano, el saxo i el clarinet», recorda Caïm. «Als divuit anys vaig aconseguir el meu primer ordinador i vaig començar a seqüenciar música per a mi. Després, en Pauet es va afegir amb les seves projeccions. I així va néixer Pastora». Llavors, els dos germans van decidir incorporar Dolo (Dolors Beltran), la cantant, que també és actriu i una lletrista admirable. Primer la música del grup era força tecnològica, però de mica en mica els dos germans han anat recuperant el so acústic i la guitarra que els va ensenyar el seu pare. El nom del grup també fa referència als pares: és un homenatge que els dos germans van fer a la seva mare, que es deia Mercè Pastor.

Divendres dia 4 • A 2/4 d'onze de la nit a la Sala Clap. Preu: 10 e (ant.) i 12 e (taquilla)

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive