-
-

Pampolines, moda infantil assequible i exclusiva

Nou comerç al carrer Barcelona.

Pampolines és un nou establiment que es troba ubicat al carrer Barcelona des del passat mes de febrer. Una proposta de moda infantil que vol acostar algunes de les grans marques de 0 a 14 anys a preus assequibles. Una combinació explosiva idea de l’Alina Ciudin, que després de molts anys treballant com encarregada en una botiga destacada de Barcelona, va decidir donar un tomb a la seva vida i emprendre quelcom propi i exclusiu.

“Tenia la inquietud de fer alguna cosa diferent al centre, que és on visc, i vaig animar-me a impulsar Pampolines, que destaca per oferir roba de cerimònies a un preu assequible i poder combinar comoditat amb qualitat i uns estampats diferents”. També treballa amb marques com Tuc Tuc, Mayoral, Paz Rodríguez o Boboli però oferint peces exclusives a la ciutat i algunes inclús a la comarca.

Ciudin va escollir el carrer Barcelona perquè considera que “si arrencava alguna cosa, havia de ser començant el més amunt possible, i el carrer és el més ben ubicat i la proposta de Pampolines es complementa perfectament amb el que s’ofereix a la zona”.

El projecte va agafar forma gràcies al TecnoCampus, on es va anar a informar sobre les seves línies de servei . Allà va poder assistir a diverses activitats formatives que “van anar molt bé per aprendre diversos elements” i després va rebre l’assessorament dels tècnics del per poder “desenvolupar la meva idea, sobretot a nivell legal i fiscal”. “Jo ja tenia el meu pla de negoci, però amb ells vaig poder polir-lo i acabar de donar-li vida”, afegeix.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive