Rafel Pou, amb una de les obres de la mostra
Rafel Pou, amb una de les obres de la mostra

capgros.com

L’obra abstracta i colorista de Rafel Pou pren l’Espai Capgròs

La mostra està conformada per un total de 8 peces que, segons el propi artista, tenen com a temàtica conjunta el concepte dels “camps de color”

bannerpatrocini contrast

L’Espai Capgròs arrenca l’any 2020 amb una nova exposició pictòrica que s’inaugurarà el proper dijous 9 a les 19.30h i es podrà veure fins al 30 de gener. Aquest mes de gener el protagonista serà Rafel Pou, que hi presenta l’exposició ‘RAF, Abst, 19’. Està conformada per un total de 8 peces que, segons el propi artista, tenen com a temàtica conjunta el concepte dels “camps de color”.

Dijous 9, a les 19.30h a l’Espai Capgròs (c/ Sant Benet, 16-18). Preu: gratuït

La majoria són obres pictòriques recents; la més antiga té tan sols dos anys. Les influències de Pou determinen per on es mou el seu ventall artístic: creadors com Pollock, De Kooning, Motherwell, Rothko i altres artistes de l’Escola de Nova York que van revolucionar la pintura al segle XX amb la seva aposta per l’expressionisme abstracte.

Durant el darrer any, l’obra de Pou s’ha pogut gaudir a espais com la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Dosrius o, més recentment, a l’última Col·lectiva Sant Lluc, a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró. L’Espai Capgròs ofereix una nova oportunitat per endinsar-se en la seva pintura abstracta i colorista. El patrocinador és Contrast Building Services.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive