J.Salicrú

Neix 'La canya!', una nova revista d'informació cultural

Aquest més de juny ha sortit un nou mitjà de comunicació en el panorama mediàtic maresmenc, la revista La canya!, promoguda per joves de la comarca i dirigida al mateix públic.

Aquesta publicació es caracteritza per estar feta íntegrament per joves i està pensada en quatre grans blocs: l'opinió, l'agenda, el tema del mes i l'entrevista. El president de Comunicació Jove del Maresme -l'entitat editora de la revista- Francesc Ponsa, ha assegurat que darrera La canya! no s'hi amaga cap ideologia sinó la "inquietud d'una vintena de joves de la comarca que volen denunciar, reivindicar, lluitar, construir... per assolir una comarca més justa". Treure al carrer aquesta iniciativa no ha estat gens fàcil, segons explica Ponsa: "Ens ha costat molts esforços fer créixer aquesta canya... les arrels, les fulles, la tija... per això necessitem l'ajuda de joves que vulguin col·laborar i el suport de les administracions".

Ponsa creu que els joves tenen coses a dir en tots els àmbits però que els manquen espais on poder exercir la crítica: "Amb aquesta revista, tenim l'oportunitat de difondre la visió jove de les coses i no deixar-nos contaminar per rutines empresarials i interessos viciats". La revista tira 10.000 exemplars cada mes.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive