david bote

David Bote Paz

Alcalde de Mataró

"Necessitem un bon pressupost per l’any 2019"

Article d'opinió de l'alcalde de Mataró, David Bote, on reclama trobar "punts d'entesa" amb l'oposició per aprovar els comptes municipals

Mataró viu, encara, uns moments delicats. És cert que durant els darrers temps la situació econòmica ha millorat i l’atur s’ha reduït, però els efectes de la crisi encara són evidents i treballar per superar aquesta situació és la meva prioritat.

Encapçalo un govern reduït, cert, però també és veritat que és un govern unit, que treballa molt i que compleix. Aquest govern, com cada any, ha presentat una proposta de pressupost per l’any 2019. Ho hem fet amb vocació d’entesa, la mateixa voluntat que ha portat a l’aprovació dels comptes municipals en els darrers tres anys.

És un pressupost ajustat econòmicament al moment i a les disponibilitats. Sense cap estridència electoralista. Proposa com a prioritats no incrementar la pressió fiscal i mantenir la inversió per la millora de carrers, d’espais públics i de nous equipaments públics.

Mai hem demanat a l’oposició xecs en blanc ni adhesions i ara tampoc ho farem. Al contrari, demanem propostes crítiques i constructives

Un pressupost que afirma les polítiques socials. Un pressupost que compleix amb els compromisos dels empleats públics de l’Ajuntament. Un pressupost que vol incidir en polítiques d’habitatge i vetllar per la neteja i la seguretat als nostres carrers i amb un nou model de transport urbà amb nous autobusos i millors tarifes.

No aprovar el pressupost significaria retornar a la despesa d’anys anteriors, paralitzant projectes, programes i inversions.No aprovar els comptes del proper any serà una notícia dolenta per Mataró.

No aprovar els comptes del proper any serà una notícia dolenta per Mataró

Mai hem demanat a l’oposició xecs en blanc ni adhesions i ara tampoc ho farem. Al contrari, demanem propostes crítiques i constructives. Busquem punts d’entesa. El govern procurarà estar a l’alçada: mà estesa, voluntat de diàleg i d’arribar a acords.  

Mataró ho necessita.

 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive