L'Hospital de Mataró durant l'epidèmia del Covid 19. Foto  R.Gallofré
L'Hospital de Mataró durant l'epidèmia del Covid 19. Foto R.Gallofré

La xifra d'ingressats per Covid-19 a l'Hospital de Mataró cau als nivells de març

Actualment n'hi ha 54, 130 menys que en el pic de la pandèmia, i ja s'han donat 430 altes

La xifra de pacients ingressats per coronavirus a l'Hospital de Mataró no para de reduir-se. Segons les darreres dades facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme, a data de 19 de maig n'hi ha un total de 54. Una xifra que se situa per sota de la registrada gairebé fa dos mesos; el 22 de març eren 57 pacients, i des de llavors la corba no va parar de créixer fins arribar a un màxim de 184 el dia 6 d'abril. El descens ha estat molt notable en les darreres setmanes, motiu pel qual l'Hospital està retornant a una certa normalitat

També destaca que el nombre d'ingressats a l'UCI és tan sols de sis pacients, un terç de les xifres habituals que es registraven ara fa un més. El nombre de professionals de l'Hospital en aïllament és de 17, quelcom que també mostra una progressió clarament descendent: a data de 22 d'abril, per exemple, el nombre arribava fins als 169. 

Aquest 19 de maig la xifra de defuncions per covid-19 arriba a les 127, cosa que implica que en els darrers cinc dies hi ha hagut un total de tres morts. El nombre d'altes acumulades de pacients que han superat la malaltia a l'Hospital de Mataró és de 430. 

Les xifres a Catalunya

Un error en el recompte de dades ha fet baixar en prop de 3.300 persones el nombre d'infectats per covid-19 a Catalunya des de l'inici de la pandèmia, segons ha informat el Departament de Salut. Així, si fins aquest diumenge se n'havien comptat 63.441, ara el nombre ha baixat fins als 60.148. Segons Salut, un hospital de Barcelona, que no ha concretat, havia estat comptant com a positius casos que en realitat eren negatius des de l'inici de la recol·lecció de dades, fet que ha provocat el desajustament. Pel que fa a les víctimes, les funeràries han informat que en les últimes 24 hores n'hi ha hagut 112 (69 més que diumenge), i ja en són 11.666 des de l'inici de la crisi. D’altra banda, hi ha 205.164 casos sopitosos, 5.991 més que diumenge.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive