Xesco Gomar torna a ser regidor de Cultura de Mataró. Foto. R. Gallofré
Xesco Gomar torna a ser regidor de Cultura de Mataró. Foto. R. Gallofré

Xesco Gomar torna a ser regidor de Cultura de Mataró

Xesco Gomar substitueix a Cultura just per Les Santes i durant la baixa de maternitat d’Eli Ruiz

Retorn al mateix càrrec que ostentava fins fa poques setmanes, tot i que de forma temporal i només durant uns mesos. Xesco Gomar és el portaveu del grup municipal del PSC i home fort del govern de David Bote al govern de l’Ajuntament de Mataró i per delegació de l’alcalde torna a entomar la cartera de regidor de Cultura en substitució d’Eli Ruiz, la regidora ja de baixa de maternitat. Gomar torna a l’edifici de l’antiga Beneficiència just en vigílies de Les Santes, els dies de l’any més intensos i frenètics per Cultura Mataró.

Del paquet de competències d’Eli Ruiz, Xesco Gomar assumeix espai públic i equipaments municipals a més de la pròpia Cultura. Més carteres a la motxilla de Gomar que cal recordar que en el cartipàs de l’actual mandat ja és sisè tinent d’alcalde i regidor delegat d’Ecologia Urbana: Mobilitat, Serveis de ciutat i sostenibilitat i Transició Ecològica.

Gomar liderarà Cultura fins a la reincorporació de Ruiz, amb l’ajuda de Heidi Pérez que és regidora adjunta i que ja ha anat assumint galons i presència en aquesta condició com per exemple la presentació de les pròpies Santes.

La substitució per maternitat de Ruiz

Les competències de la regidora Eli Ruiz, ara en baixa de maternitat, queden de la següent forma fins a la seva reincorporació després de l’aprovació pertinent del Ple Municipal, que dimarts també va aprovar les presidències dels òrgans col·legiats i representants de l'Ajuntament de Mataró.

 • Sergi Morales afegeix a les seves competències les de planificació territorial que inclou les ordenances d’edificació, les llicències d’obres i activitats, el control de la incidència i la disciplina ambiental, i la disciplina urbanística.
 • Núria Moreno suma la planificació territorial amb aspectes urbanístics com, entre d’altres, la demarcació territorial, planejament, gestió urbanística, convenis i planificació sectorial i execució de planejament.
 • Xesco Gomar assumirà cultura, espai públic i equipaments municipals.
   

Arxivat a:

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive