Animació de Will Smith. Foto  Daniel Moreno
Animació de Will Smith. Foto Daniel Moreno

Will Smith fa viral el vídeo d'un creador mataroní

Daniel Moreno va fer una animació de l'actor nordamericà i aquest la va repostejar als seus 45 milions de seguidors a Instagram

Daniel Moreno és un director de videoclips i animador de Mataró que ha viscut el seu moment de glòria a nivell online durant el confinament. L'actor i showman Will Smith, una de les figures més conegudes de Hollywood, va reproduir al seu compte d'Instagram una animació feta pel creador de la capital del Maresme, aconseguint milions de reproduccions en un sol dia. "La repercussió ha estat increïble des del primer moment", destaca Moreno.

El mataroní va fer un vídeo amb una frase "molt positiva i motivadora" que l'actor nordamericà havia penjat en un dels vídeos fets durant el confinament, i la va barrejar amb  els acords d'un tema de Drake, un dels rapers més populars del món. "Vaig decidir en aquell mateix moment que en faria una animació perquè em semblava que podria arribar a captar la seva atenció" destaca el director de videoclips, que es defineix com a fan del Will Smith. "Em sembla un dels personatjes més interessants per seguir a l’Instagram, és molt actiu i amb bona onda", constata. 

 

Will Smith també s'ha convertit en fan de Moreno, ja que en veure l'animació feta pel mataroní, la va compartir amb els 45 milions de seguidors del seu Instagram, definint-la com a "espectacular". Com és obvi, l'impacte ha estat molt gran per al creador. "Fa il·lusió veure que gent que no et coneix et felicita. També he tingut molts contactes per Instagram i mail interessant-se per la meva feina i preguntant si feia videoclips, i se m’han doblat el número de seguidors que tinc a l’Instagram, que es una bona eina per seguir promocionant-me", constata. 

Moreno ha pogut seguir endavant amb la seva tasca malgrat la crisi del coronavirus, acostumat des de fa temps a treballar en remot. Però el mataroní, amb més de 10 anys d'experiència freelance i amb projectes premiats a Europa i als EStats Units, té clar que "si les coses es posen adverses crec que t’has de reinventar i trobar noves maneres. Això es exactament el que buscava amb el video del Will Smith". 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive