-
-

Salva Fernàndez

Water & Dreams, 800 metres quadrats d’inflables dins del mar

El circuit aquàtic es podrà trobar a la platja del Varador del 20 de juny fins el 21 de setembre

Una de les novetats que es podrà trobar a la Platja del Varador aquest estiu és la instal·lació dins del mar de 800 metres quadrats d’inflables, un parc aquàtic anomenat Water & Dreams. La idea és poder desenvolupar una nova activitat a l’aire lliure pensada per a nens de sis anys fins a tot tipus d’adults mitjançant una instal·lació flotant  que compta amb diversos jocs inflables connectats entre ells. Aquests inflables es podran trobar a Mataró des del proper 20 de juny fins el 21 de setembre entre les 10 i les set de la tarda i el projecte corre a càrrec d’emprenedors locals especialitzats en el sector de la nàutica. El preu de venda al públic serà de 8 euros l’hora.

El desenvolupament d’aquesta infraestructura corre a càrrec de Wibit Sports, pioners en el concepte de plataforma recreativa aquàtica que compta amb diversos productes en forma d’atraccions que es poden combinar entre ells. A Mataró hi haurà una varietat de mòduls que no es repetiran. Dues de les atraccions més destacades són el Flip, una catapulta aquàtica des d’on un usuari surt disparat a l’aigua quan l’altre es llença a l’extrem oposat de la plataforma, i el rocòdrom flotant de cinc metres d’alçada que es podrà escalar. Revolts , tobogans, trampolins per saltar a l’aigua o ponts són algunes de les altres estacions que es podran trobar a Mataró.

La idea és crear un parc aquàtic de 37 inflables entre els que s’inclouen les boies perimetrals i de seguretat. Hi haurà estacions per a tot tipus d’usuaris, com per exemple un rocòdrom-tobogan més petit pensat pels menuts de la casa. El compromís de l’empresa encarregada d’aquest projecte és implementar i canviar nous productes cada temporada instal·lant com a mínim dues referències noves el 2015 i dues el 2016. La contractació de personal per poder desenvolupar aquest parc es farà mitjançant la borsa de treball de l’Ajuntament de Mataró, i tota la zona d’activitats estarà abalisada en el seu perímetre exterior per garantir-ne la seguretat.

Aqua Games Mataró, un esdeveniment esportiu per Santes
Un altre dels compromisos de Water & Dreams és la organització i gestió de l’esdeveniment Aquagames, una competició  per a totes les edats que posa a prova el potencial atlètic dels participants mentre competeixen en proves basades en l’equilibri i la motricitat. La idea és organitzar per primer cop aquests jocs aquàtics a Mataró amb una jornada de classificació i una final que es programaria per coincidir en dates. Entre les proves hi ha salts de longitud, d’alçada, duels entre participants que no poden caure a l’aigua o cursa d’obstacles.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive