Paneroles a la Via Europa

Vídeo: una claveguera infestada de paneroles a la Via Europa

El vídeo enregistrat per una veïna de Mataró fa evident que la presència d'aquests insectes s'està multiplicant a la ciutat

Cada cop són més els veïns i veïnes de Mataró que denuncien de la presència de paneroles a diferents punts de la ciutat. Un insecte que sempre ha estat present a Mataró i a molts altres municipis, però que, des de l'estiu, sembla haver-se multiplicat per la ciutat, a tenor de les queixes de mataronins que se les troben a tot arreu.

Un exemple molt significatiu, i força fastigós, de l'augment de la xifra de paneroles a la ciutat és el vídeo que ha publicat a les xarxes socials una veïna de Mataró, que mostra una claveguera de la ciutat totalment infestada de paneroles.

El vídeo, enregistrat el diumenge dia 12 a la nit, mostra una claveguera de la Via Europa, a l'alçada del número 149, passada la plaça Itàlia. Els insectes s'hi compten per desenes, en un vídeo poc recomanable per a les persones aprensives.

Les imatges deixen testimoni que les paneroles s'estan extenent per la ciutat, i posen de manifest que les protestes veïnals arreu de Mataró per la presència d'aquests escarbats, que generen molta repulsió i també poden comportar problemes sanitaris, no són només fets aïllats.

 

Comentaris (15)

Geoffrey Fa 4 dies
Have to say,,,,dog owners are part of the problem,, dog shit and piss, flies, beetles, insects love it.....bacteria lives it...get rid of dog owners , mayor that don't work, councilors that take a salary for doing nothing about public health. Plus out in prison, people feeding birds and cul the pidgeons that shit from trees onto pavements. Most of all vote out the entire council.
Deremidevela Fa 7 dies
Les paneroles s'han considerat plagues per la seva capacitat reproductiva i per les seves conseqüències en la destrucció d'aliments i com a possibles transmissores de malalties. Durant el dia s'amaga pels racons i forats. Surt de nit.
Vei de Cirera Fa 8 dies
Es una vergonya com tenim la nostra ciutat, desde l'Ajuntament no fan res i mentrestant els habitants de Mataró ens hem d'omplir casa nostre de productes nocius per salvar una situacio que hauria de solucionar-se desde l'Ajuntament. Sr. Bote faci honar al seu carrec d'una vegada i possin solucio a la bruticia i delincuencia de la nostra ciutat, sino ho sap fer, deixi el carrec a algú mes competent.
Laura Fa 8 dies
Opino igual que tod@s ustedes, Mataró está apestada de cucarachas,ratas y demás! Y no se hace nada al respecto
Lurdes Fa 8 dies
Mataró està brut: Fa pudor d’orins de gos i els carrers brutegen. Potser s’hauria de canviar el sistema de neteja començant per treure les màquines de bufar que treuen la porqueria d’un lloc i embruten un altre.
Berta Fa 8 dies
Llevo quejándome al ayuntamiento desde hace años. Sus normativas no permiten a la empresa que realiza el tratamiento de control de la plaga utilizar en el alcantarillado productos agresivos eficaces. El tratamiento no sólo es ineficaz sino insuficiente. Por ello cada año, de junio a septiembre, los vecinos de Via Europa - Parc Central nos los encontramos dentro de casa (salen por la noche en busca de basura y trepan) y acabamos aplicando productos nocivos para nuestra salud. Es un sinsentido
Paneroles Fa 8 dies
Sr Bote: estudie la zoonosis. No se entiende como nadie del ayuntamiento no vea lo que podemos ver todos los dias los vecinos , en cualquier calle de Mataro.
Blue Fa 8 dies
El Sr. Bote crec que li fare arribar al ajuntament una mostra de la fauna mataronina panaroles o cucarracas, ratas en modalitat conill , moscas i essencies varies. Aixo si paguem l brossa i ben alta, reciclem i ecofriendly tot. Pero ajustar la despesa en neteja ara es no netejar la ciutat . Fastigosa Mataro tenim
Antoni Fa 8 dies
Mataró és una ciutat molt bruta i descuidada gràcies al Sr Bote, que no prend solucions per la ciutadania. Una vergonya de polítics tenim a l'Ajuntament
jfuertesf Fa 9 dies
Recordo una promesa,de l'alcalde aquest estiu: "prometo que Mataró estarà neta i protegida". El que no va dir és qyan.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive