La carpa del Parc Central acollirà els Vermuts Musicals
La carpa del Parc Central acollirà els Vermuts Musicals

Els Vermuts Musicals tornen aprofitant la carpa del Parc Central

La Casa de la Música programa els Vermuts Musicals els quatre diumenges de març amb reserva gratuïta d’entrades

La carpa central que l’Ajuntament de Mataró manté instal·lada al Parc Central tindrà activitat cultural almenys durant els diumenges de març. La Casa de la Música aprofitarà la instal·lació per recuperar el cicle de Vermuts Musicals que passen de fer-se a diferents indrets de la ciutat a centralitzar-se en aquest espai. Els concerts seran gratuïts però caldrà fer reserva de plaça prèvia. 

La bona notícia que suposa el retorn dels Vermuts Musicals supera el contrast amb les exigències dels protocols anti-Covid que òbviament impedeixen des de la pròpia itinerànica dels concerts per barris mataronins a altres detalls com la barra de bar. Els Vermuts faran seva l’aposta per la cultura segura: els assistents hauran de prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte i la presa de temperatura, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle. Si bé l’espectacle segueix sent de lliure accés, en aquest cas cal establir un control i un registre dels i les assistents, és per això que el públic haurà de reservar la seva cadira mitjançant la web d’entrades

Asseguren des de la Casa de la Música que “malgrat tots aquests canvis, aquest cicle de concerts manté l’essència dels vermuts musicals clàssics, respectant la franja del vermut com a hora de quedada i apostant per la qualitat i la proximitat de les propostes musicals, oferint a grups emergents i/o amateurs de la ciutat i la comarca un espai proper per donar-se a conèixer i poder tocar”. Tot i això, l’organització fa públic que “desitgem tornar ben aviat a plantejar els vermuts musicals tal i com els coneixem abans; un itinerari musical pels diferents parcs i places dels barris de Mataró així com tornar a comptar amb la col·laboració de les Associacions Veïnals de la ciutat”.

Novo Brasil

Novo Brasil

Començant per Novo Brasil

La primera d’aquestes cites és amb el grup maresmenc Novo Brasil, un duet compost per Sol Homar i Anna Català que recorre les diferents músiques contemporànies d'aquest país. Mesclen samba amb funk, pop, reggae i alguns clàssics de la bossa nova. Un concert únic per escoltar i gaudir d’un viatge multicultural programat pel diumenge dia 7 de març.

 

VERMUTS MUSICALS

Horari: Obertura de portes: 11.30h | Inici dels concerts: 12.00h

Espai: Parc Central Vell Mataró (Carpa)

Entrades: Gratuït amb reserva prèvia

  • 7/3/21     Novo Brasil   
  • 14/3/21    Lorien        
  • 21/3/21    Miquel Moya       
  • 28/3/21    Carles Duart 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive