foto 3781384
foto 3781384

Capgròs.com - ACN

Vergés demana "baixar el nivell social" després de Setmana Santa

La Consellera de Salut Alba Vergés demana que el teletreball sigui "una autoexigència"

A poques hores del final de la Setmana Santa i abans que, a partir de dimarts, recomenci la normalitat amb la represa del curs escolar o les jornades laborals regulars, la Generalitat ha tornat a fer una crida a prevenir contagis de Covid-19 per la via de la responsabilitat i la reducció de l'activitat social dels ciutadans. Ha estat Alba Vergés, Consellera de Salut, la que s'hi ha referit aquest Diumenge. 

Vergés considera prioritari que la població "redueixi les trobades socials" i aposti pel teletreball sempre que sigui possible. "És el millor agraïment als sanitaris; hem de permetre que es dediquin a la vacunació i no a cuidar pacients de covid-19", ha comentat.

La Consellera ha fet una crida a "no recuperar tota la nostra activitat, de cop. Tothom que pugui, que baixi el nivell social" i respecte el teletreball ha dit que "qui pugui teletreballar, molt millor. Hauria de ser una autoexigiència per evitar que un volum enorme de persones es desplaci cada dia", ha justificat.

Vergés, acompanyada pel secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, també ha demanat a la població que tingui especial cura els dies posteriors a la Setmana Santa, quan la gent "voldrà tornar a recuperar les activitats quotidianes". La consellera de Salut ha recordat que la pandèmia a Catalunya està "en un període de creixement poc intens", i subratlla que depèn de la ciutadania "poder-la controlar".

Arxivat a:

Comentaris (5)

Cesar Garcia Esteller Fa 12 dies
Es vergonyós a mes de no tenir cap raó llogica, que les persones del Montsia no puguem anar a la comarca Valenciana veina del Baix Maestrat on molts tenim segones residencies, tot i tenir els index mes baixos i els anglesos si que poden venir a Mallorca i els de comarques catalanes amb index altissims es puguin pasejar per la nostra comarca.
Cesar Garcia Esteller Fa 12 dies
No entenc que sigui tan dificil confinar totes les poblacions que tinguin un index superior a 150, aquetes pascues hem vist a les Terres de l'Ebre persones de llocs on l'index esta per damunt de 500 i molts de fora del pais.
Audrey Fa 13 dies
Per què Israel ho fa molt millor que tota Europa amb la seva vacunació contra el Covid-19 que els polítics europeus no poden salvar el poble europeu i salvar l’economia europea. No, van triar el confinament i la vacuna més barata per a una Europa rica?
Audrey Fa 13 dies
El confinament a Mataró, on a Catalunya, és fantàstic per a una quarta onada que ompli els hospitals públics que el govern ha decretat per Setmana Santa; Botigues, locals culturals, centres comercials, pavellons esportius estan oberts dins dels límits dels horaris de toc de queda. Les discoteques continuen tancades: quan els països veïns estan completament confinats, però les fronteres espanyoles no coneixen el virus mutant anglès que mata totes les edats, especialment els més joves
Audrey Fa 13 dies
Ben fet, aquest és un bon llenguatge polític per vacunar i deixar d’omplir els hospitals públics. Espanya està econòmicament morta i la professió mèdica està esgotada. Si Espanya viu una quarta onada, trigaria 15 anys a recuperar la seva economia i, a més, el país es converteix en un campament d’estiu per a tota la prostitució de la droga Mafiosi molt enfadada a tots els països de corrupció de la màfia que s’han posat econòmicament a genolls i s’han de vacunar.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive