-
-

Un total de 1.765 usuaris del SOM van aconseguir feina durant el 2017

El Servei d’ocupació de Mataró va atendre durant l’any passat 6.475 persones i va col·laborar amb més de 1.300 empreses

El balanç del Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) durant el 2017 mostra que un total de 1.765 dels seus usuaris van aconseguir feina.  Entre ells, 691 ho van fer a través d’una oferta del mateix SOM, mentre que els 578 restants ho van fer a través d’un programa d’inserció laboral promogut pel mateix servei. Aquestes dades formen part del balanç de l’activitat del servei municipal mataroní durant l'any passat, que s’han donat a conèixer aquesta setmana.

El SOM és una agència de col·locació municipal que ofereix informació i orientació professional dirigida a les persones que busquen feina i estan en procés de presa de decisions. També compten amb una borsa de treball i realitzen intermediació entre l'oferta i la demanda de personal. Es presenta com un servei especialment indicat als joves que han acabat els estudis, a les persones que estan a l’atur i busquen una ocupació, o a aquells que no estan contents amb el seu treball i volen o bé canviar o bé progressar dins la seva feina actual. També ofereixen serveis a empreses que necessiten incorporar nous perfils professionals.

691 ho van fer a través d’una oferta del mateix SOM, mentre que els 578 restants ho van fer a través d’un programa d’inserció laboral promogut pel mateix servei

Durant el 2017 el SOM va atendre un total de 6.475 persones, de les quals 1.570 eren noves usuàries i 1.716 persones menors de 30 anys. Un total de 2.021 usuaris van rebre orientació laboral i 155 van ser contractades en plans d’ocupació, mentre que 408 van realitzar pràctiques en empreses. Fins a 1.214 usuaris han cursat formació organitzada pel mateix SOM, que ha impartit un total de 9.460 hores en cursos de formació ocupacional i continua.

El Club de Feina

El SOM, al carrer Francisco Herrera, -també compta amb el Club de Feina, adreçat a treballadors/ores majors de 26 anys en situació d'atur o en actiu que volen trobar o millorar la seva feina. L’espai està equipat amb recursos i materials que faciliten l’orientació professional i la recerca de feina. Durant el 2017 un total de 1.661 persones van visitar el Club de Feina. Pel que fa a les col·laboracions amb les empreses, un total de 1.368 van ser ateses pel SOM. El servei ha ofert fins a 1.364 llocs de treball oferts per aquestes firmes, mentre que 203 empreses han col·laborat en estades de pràctiques, xerrades o visites.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive